Flyttkillarna är en pålitlig flyttfirma med lång erfarenhet av privat & företagsflytt.

Vi erbjuder flyttservice såväl lokalt som nationellt. Begär offert eller ringa oss för att få hjälp med din flyttbokning. Oavsett om du ska flytta några få kvarter eller till andra ändan av landet kan du lita på att vi utför flyttuppdraget med bästa kvalitet och noggrannhet. Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen på just din flyttning. Du kan även använda verktygen på vår hemsida för att skicka en förfrågan till oss. Vi är alltid måna om att din flyttupplevelse ska bli riktigt bra och att du därmed ska rekommendera oss när dina vänner behöver anlita en flyttfirma inom Sverige.

Privatflytt

Att genomföra en privatflytt är både tidskrävande och tungt. Ofta ska flytten ske samtidigt som det vanliga livet med jobb och fritidsaktiviteter ska pågå som vanligt. Det är mycket att tänka på både inför och under flyttningen. Då kan det kännas tryggt att anlita en flyttfirma med goda referenser och lång erfarenhet inom privatflytt. Vi på Flyttkillarna kan erbjuda dig god flyttservice genom hela flyttprocessen. De tjänster vi kan erbjuda inom privatflytt är emballering, packning av lösöre, bärhjälp, flyttransport, magasinering och efterföljande flyttstädning. Vi kan också ta hand om tunga lyft, t ex piano- eller flygelflytt.

Försäkringar och tillstånd för flyttfirmor

Det är viktigt att du kräver att få se yrkestrafiktillstånd och transportansvarsförsäkring från flyttfirman du tänker anlita.
Flyttkillarna har alla de tillstånd och försäkringar som krävs för att få bedriva yrkestrafik. Vi följer de riktlinjer som finns i Bohag 2010, som är de bestämmelser för flyttransporter som Konsumentverket och flyttbranschen tillsammans kommit överens om. Dessa bestämmelser gäller både företags- och privatflytt. Bohag 2010 gäller för flyttuppdrag inom Sverige, för flytt inom Norden och Europa finns särskilda bestämmelser. Vid eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer.