Flytta lokalt eller nationellt inom Sverige med oss!

Vi erbjuder flyttservice lokalt som nationellt i Sverige. Oavsett om du ska flytta några få kvarter eller till andra änden av landet kan du lita på att vi utför flyttuppdraget med bästa kvalitet och noggrannhet. Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen på just din flytt. Vi är alltid måna om att du som kund ska få en bra upplevelse och vilja rekommendera oss vidare till nära och kära. 

Alla typer av privatflytt & företagsflytt över hela Sverige

Att genomföra en privatflytt är både tidskrävande och tungt. Ofta ska flytten ske samtidigt som det vanliga livet med jobb och fritidsaktiviteter pågår som vanligt. Det är mycket att tänka på både inför och under flytten. Då kan det kännas tryggt att anlita en flyttfirma med goda referenser och lång erfarenhet inom. Vi på Flyttkillarna AB erbjuder dig god service genom hela flyttprocessen. De tjänster vi kan erbjuda inom privatflytt är emballering, packning av lösöre, bärhjälp, transport, magasinering och efterföljande flyttstäd. Vi kan också ta hand om tunga lyft, t.ex. av piano- eller flygelflytt.

Vi utför flyttar med gällande försäkringar enligt bransch standard

Det är viktigt att du kräver att få se ett yrkestrafiktillstånd och en transportansvarsförsäkring från flyttfirman du tänker anlita.
Vi har alla de tillstånd och försäkringar som krävs för att få bedriva yrkestrafik. Vi följer de riktlinjer som finns i Bohag 2010, som är de bestämmelser för flyttransporter som Konsumentverket och flyttbranschen tillsammans kommit överens om. Dessa bestämmelser gäller både för företags- och privatflytt. Bohag 2010 gäller för flyttuppdrag inom Sverige, Norden och Europa.