Flyttkillarna finns lokalt över hela Sverige

Vi erbjuder flyttservice lokalt som nationellt. Oavsett om du ska flytta några få kvarter eller till andra änden av landet kan du lita på att vi utför flyttuppdraget med bästa kvalitet och noggrannhet. Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen på just din flytt. Vi är alltid måna om att du skall få en bra flyttupplevelse och därmed rekommendera Flyttkillarna till nära och kära när de behöver anlita en flyttfirma inom Sverige.

Privatflytt & företagsflytt med gott renommè & nöjda kunder

Att genomföra en privatflytt är både tidskrävande och tungt. Ofta ska flytten ske samtidigt som det vanliga livet med jobb och fritidsaktiviteter pågår som vanligt. Det är mycket att tänka på både inför och under flytten. Då kan det kännas tryggt att anlita en flyttfirma med goda referenser och lång erfarenhet inom privatflytt. Vi på Flyttkillarna kan erbjuda dig god flyttservice genom hela flyttprocessen. De tjänster vi kan erbjuda inom privatflytt är emballering, packning av lösöre, bärhjälp, flyttransport, magasinering och efterföljande flyttstäd. Vi kan också ta hand om tunga lyft, t ex piano- eller flygelflytt.

Försäkringar och tillstånd för flyttfirmor

Det är viktigt att du kräver att få se yrkestrafiktillstånd och transportansvarsförsäkring från flyttfirman du tänker anlita. Flyttkillarna har alla de tillstånd och försäkringar som krävs för att få bedriva yrkestrafik. Vi följer de riktlinjer som finns i Bohag 2010, som är de bestämmelser för flyttransporter som Konsumentverket och flyttbranschen tillsammans kommit överens om. Dessa bestämmelser gäller både företags- och privatflytt. Bohag 2010 gäller för flyttuppdrag inom Sverige, för flytt inom Norden och Europa finns särskilda bestämmelser. Vid eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer.