Flyttfirma i Lund

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttkillarna AB– flyttfirma i Lund

Välkommen till en flyttfirma i Lund som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Lund med omnejd. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag. Övriga tjänster: packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter, tunglyft som pianoflytt och flygelflytt.

Hitta rätt flyttfirma i Lund

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flytt. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda så vi får fina referenser och rekommendationer.

Kontakta oss idag!

Boka flytthjälp med Flyttkillarna AB idag. Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kan komma att kosta direkt i webbläsaren! Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Lund, mindre och större.

Privatflyttar

Flyttkillarna AB i Lund har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och hög kvalitet på arbetet. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd och gällande försäkringar i Trygg Hansa. Vi flyttar dig lokalt, nationellt och utomlands.

Flyttstädning

Vi löser självklart även din flyttstädning i Lund oftast samma dag och lägger sen nyckeln i din brevlåda. Garanti lämnas på alla städningar.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttar i Lund anpassat till era behov.

Få flytthjälp i Lund redan idag

Om du behöver flytthjälp i Lund redan idag så ska du inte tveka med att kontakta oss. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller kontaktformulär. Vi hjälper dig mer än gärna till att hitta den bästa möjliga lösningen till dig.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.