Flyttkillarna AB– flyttfirma i Lund

Välkommen till en flyttfirma i Lund som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Lund med omnejd. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag. Övriga tjänster: packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter, tunglyft som pianoflytt och flygelflytt.

Hitta rätt flyttfirma i Lund

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flytt. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda så vi får fina referenser och rekommendationer.

Kontakta oss idag!

Boka flytthjälp med Flyttkillarna AB idag. Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kan komma att kosta direkt i webbläsaren! Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Lund, mindre och större.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER