Företagsflytt av kontor/lager

Flyttkillarna AB utför företagsflytt med över 30 års erfarenhet. Vi flyttar företag både internt och externt, men även enstaka kontor samt längre specialtransporter. Vi hjälper er med tips & råd genom hela flyttprocessen så att den ska bli så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt. För oss på Flyttkillarna AB är ansvar och transparens viktiga ledord vid varje utförd tjänst. Med detta menas att vi vill att du alltid ska känna dig säker med att överlåta företagsflytten till oss. Vid en företagsflytt är det förstås också viktigt att regler, lagar och villkor följs – vilket vi genom alla åren alltid varit noga med att följa. Våra över 30 år i branschen har givit oss en kunskaps- och erfarenhetsbank vilka vi med hjälp av alltid kan utföra förstklassiga företagsflyttar. Vi håller oss alltid till det som vi på förhand har kommit överens om, använder rätt befogenhet – samt arbetar alltid tidseffektivt. Vi innehar även yrkestrafiktillstånd samt gällande försäkringar i Trygg-Hansa.

Företagsflytt till ett bra pris

Elektriska apparater, kontorsmaterial, bord, stolar och kaffemaskiner. Det spelar ingen roll vilken typ av prylar du vill frakta från dina gamla lokaler till de nya. Våra erfarna flyttkillar hjälper dig med flytt av allt kontorsmaterial till fördelaktiga priser. Du är med andra ord alltid i trygga händer när du anlitar Flyttkillarna AB. Med vår hjälp kommer er företagsflytt att gå betydligt mycket lättare, tidseffektivare och säkrare än om ni hade genomfört den själva.

Flyttkillarna utför företagsflytt i hela Sverige

Flyttkillarnas smidiga och prisvärda företagsflytt går att beställa till hela Sverige. Det spelar ingen roll om du vill utföra företagsflytt i Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund eller Uppsala. Hos oss får du alltid en skräddarsydd lösning oberoende på vart du befinner dig i Sverige. Villkor gäller enligt KONTOR 2003