Företagsflytt kontor/lager

Flyttkillarna AB utför företagsflytt med över 30 års erfarenhet. Vi flyttar företag både internt och externt, men även enstaka kontor samt längre specialtransporter. Vi hjälper er med tips & råd genom hela flyttprocessen så att den skall bli så smidig och kostnadseffektiv som möjligt. För oss på Flyttkillarna AB är ansvar och transparens viktiga ledord vid varje utförd flyttjänst. Med detta menas att vi vill att du alltid ska känna dig säker med att överlåta företagsflytten till oss. Vid en företagsflytt är det förstås också viktigt att regler, lagar och villkor följs – vilket vi genom alla åren alltid varit noga med att följa. Våra över 30 år i branschen har givit oss en kunskaps- och erfarenhetsbank vilka vi med hjälp av alltid kan utföra förstklassiga företagsflyttar. Vi håller oss alltid till det som vi på förhand har kommit överens om, använder rätt befogenhet – samt arbetar alltid tidseffektivt. Vi innehar även yrkestrafiktillstånd samt gällande försäkringar i Trygga Hansa.

Företagsflytt till ett bra pris och smidigt

Elektriska apparater, kontorsmaterial, bord, stolar och kaffemaskiner. Det spelar ingen roll vilken typ av prylar du vill frakta från dina gamla lokaler till de nya lokalerna. Våra erfarna flyttkillar hjälper dig med flytten av allt kontorsmaterial till fördelaktiga företagsflyttpriser. Du är med andra ord alltid i trygga händer när du anlitar Flyttkillarna. Med vår hjälp kommer hela erat företagsflytt att gå betydligt mycket lättare, tidseffektivare och säkrare än om ni hade genomfört den själva.

Flyttkillarna utför företagsflytt till hela Sverige

Flyttkillarnas smidiga och prisvärda företagsflytt går att beställa till hela Sverige. Det spelar ingen roll om du vill utföra företagsflytt i Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund eller Uppsala. Hos oss får du alltid en skräddarsydd lösning oberoende på vart du befinner dig i Sverige. Villkor gäller enligt KONTOR 2003