Flyttfirma i Malmö

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Boka flyttfirma i Malmö – Flyttkillarna AB

Behöver du en flyttfirma i Malmö? Då har du hittat rätt! Anlitar du oss är du alltid i goda händer, vår flyttfirma har mångårig erfarenhet av alla typer av flyttar. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Malmö, regionalt i Skåne, men även över hela Sverige och utomlands. De tjänster vi som flyttfirma erbjuder förutom själva flytten är bil, packning, montering, flyttstäd, magasinering, pianoflytt och flygelflytt. Oavsett storlek på din flytt får du samma goda service, vi åtar oss alla typer av uppdrag.

Hitta rätt flyttfirma i Malmö!

För att stå ut i mängden sätter vi kvalité och nöjda kunder framför allt. Med gällande försäkringar och tillstånd ger vi er en trygg flytt upplevelse när du anlitar en flyttfirma i Malmö.

Kontakta oss på Flyttkillarna idag!

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Malmö kan ni ringa oss direkt på 040-630 44 10, ni kan också boka oss enkelt online. Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kan komma att kosta direkt i webbläsaren! Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Malmö.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER