Flyttfirma i Malmö

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirma i Malmö – Flyttkillarna AB

Flyttkillarna AB önskar dig välkommen till en flyttfirma i Malmö som står för personliga flyttjänster med goda referenser. Om du väljer att flytta med oss är du i goda händer med mångårig flytterfarenhet. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Malmö, regionalt i Skåne, men även över hela Sverige och utomlands. Flyttservice vi kan erbjuda i Malmö är flytt, bil, packning, montering, flyttstädning, magasinering, pianoflytt och flygelflytt. Oavsett storlek på din flytt får du samma goda service, vi åtar oss alla typer av uppdrag.

Hitta rätt flyttfirma i Malmö!

För att stå ut i mängden sätter vi kvalité och nöjda kunder framför allt. Givetvis har vi alla försäkringar och tillstånd som behövs för att räknas som en seriös flyttfirma.

Kontakta oss idag!

Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Malmö kan ni ringa 040-630 44 10, du kan också boka direkt online. Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kan komma att kosta direkt i webbläsaren! Vi är tacksamma för alla uppdrag i Malmö mindre och större. Vi utför även flyttar över hela Sverige och utomlands.

Privatflyttar i Malmö

Flyttkillarna AB kommer göra allt för att er flytt skall utföras på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du ett företag med stor erfarenhet och goda referenser. Vi har också lämpliga flyttfordon för olika typer av flyttar.

Flyttstädning

Vi utför din flyttstädning i Malmö snabbt och enkelt med garanti. Ofta kan vi göra detta samma dag som flytten sker och du kan själv ägna dig åt att komma i ordning i din nya bostad.

Företagsflytt

När ni skall flytta ert företag ställs krav på kunnande, en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplanen hålls. Vi utför företagsflyttar i Malmö efter era behov.

Få flytthjälp till Malmö redan idag

Om du vill få flytthjälp till Malmö så ska du inte tveka till att kontakta oss! Vi utför alltid förstklassiga flytthjälpstjänster i hela Malmö. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller kontaktformulär.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.