Flyttfirma i Malmö

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Boka flyttfirma i Malmö – Flyttkillarna AB

Behöver du en flyttfirma i Malmö? Då har du hittat rätt! Anlitar du oss är du alltid i goda händer, vår flyttfirma har mångårig erfarenhet av alla typer av flyttar. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Malmö, regionalt i Skåne, men även över hela Sverige och utomlands. De tjänster vi som flyttfirma erbjuder förutom själva flytten är bil, packning, montering, flyttstäd, magasinering, pianoflytt och flygelflytt. Oavsett storlek på din flytt får du samma goda service, vi åtar oss alla typer av uppdrag.

Hitta rätt flyttfirma i Malmö!

För att stå ut i mängden sätter vi kvalité och nöjda kunder framför allt. Givetvis har vi alla försäkringar och tillstånd som behövs för att räknas som en seriös flyttfirma.

Kontakta oss idag!

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Malmö kan ni ringa oss direkt på 040-630 44 10, ni kan också boka oss enkelt online. Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kan komma att kosta direkt i webbläsaren! Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Malmö.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.