FLYTTSERVICE OCH FLYTTHJÄLP SEDAN 1992

FLYTTKILLARNA AB

Vi är en prisvärd och pålitligt flyttfirma
Med kvalitè och goda referenser

Letar du efter en flyttfirma som kan erbjuda dig flytthjälp med komplett flyttservice? Flyttkillarna i Göteborg, Stockholm, Malmö arbetar för att vara den ledande flyttpartnern för flyttjänster lokalt, nationellt, utomlands. Vår ambition är att tillhandahålla kvalitet, flexibilitet för våra flyttkunder. Flyttkillarna skall stå för kompetens, engagemang och nöjda flyttkunder. Vårt mål är att leva upp till våra kunders förväntningar.

Lokalflytt, nationellflytt & utlandsflytt med stor kapacitet

Vi på Flyttkillarna AB har mångårig erfarenhet av att hjälpa till med olika former av flyttar. Vi startade med flyttjänster 1992 och är därmed ett av de äldsta och marknadsledande flyttföretag i Göteborg, Stockholm, Malmö men vår vision är att finnas över hela Sverige. Flyttkillarna går med kompetens igenom er flytt och anpassar flyttuppdrag för våra flyttkunders behov för alltid bästa möjliga flytthjälp. Vi utför flytt transporter åt kunder inom alla typer flyttningar. Vår målsättning är att alltid tillhandahålla flyttjänster som tillgodoser de krav våra kunder ställer på oss. Det har vi hittills uppnått med våra flyttjänster och flytthjälp. Kontakta oss alltså om du vill komma i kontakt med en flyttfirma med mångårig erfarenhet av hjälp med flytt.

Flyttjänster sedan 1992

Med lång erfarenhet från Flyttbranschen vet vi vad som krävs för en lyckad flytt. Vi är företaget för dig som ställer krav på trygghet, service och kvalitet. Flyttkillarna erbjuder fullständig flyttservice för såväl privatpersoner som företag och vi utför flyttar både lokalt, inrikes och utrikes från dörr till dörr , vardagar, helger och året om.

Förändringar i flyttbranschen

Vi har under åren sett det komma upp en hel del flyttförmedlingsföretag, iden med detta är bra för kunden problemet är bara att många gånger har dom som byggt sajten ingen erfarenhet från flyttbranschen ute på fältet vilket gör att det finns många brister i underlag och information vilket ofta leder till problem mellan kunden och leverantören.

Vi har också märkt att många av dessa sajter även dom större som www.blocket.se och www.google.se tar in leverantörer som helt saknar yrkestrafiktillstånd samt gällande godsförsäkring för att annonsera om flyttningar, flyttjänster helt utan kontroll.

Dom låter vem som helst annonser bara dom har en lastbil inte ens ett bolag behövs vilket är märkligt för företag av den storleken att dom inte kontrollerar att annonsörerna har yrkestrafiktillstånd så att dom som letar efter en flyttfirma på www.blocket.se eller www.google.se ska kunna känna sig trygga och veta att flyttföretag är försäkrade om något händer.

Meningen med yrkestrafiktillstånd är att flyttföretaget med det tillståndet har utbildats inom trafiksäkerhet och det har även kontrollerats att företaget har god ekonomi samt gällande försäkringar finns som man bara kan teckna om man har godstrafiktillstånd.

Vi har även som första flyttföretag gjort en fusion mellan ett anrikt flyttföretag & en flyttförmedling med vårt kontaktnät som vi skapat genom åren med utvalda flyttleverantörer. Vi ska alltid kunna hjälpa er med den bästa lösningen i samband med flytt, vi svarar på alla mail och lämnar gärna tips & råd. Allt från totalt lösning med flytt, pack, montering, emballering av gods samt flyttstädning. Andra partner Sveaflytt och Flyttman,

Vår hemsida har tagits fram med vår erfarna personal som även skapat en kubikräknare så ni får fram korrekt volym, samt rätt information som behöves för att lämna en seriös flyttoffert med ett flyttpris som håller.

Med stor kapacitet & fullutrustade flyttfordon följer vi gällande villkor i flyttbranschen.

Vi vill förändra flyttbranschen


Vår ambition är att leverera den service som vi tycker att ni som kund har rätt att kräva av ett flyttföretag. Vi har gott renommé och många nöjda kunder vilket gör oss till ert självklara val när ni anlitar flyttfirma.