VI ÄR FLYTTKILLARNA AB

- Sedan 1992 i flyttbranschen -

Vi är en prisvärd och pålitligt flyttfirma
Med kvalitè och goda referenser

Flyttkillarna i Göteborg, Stockholm, Malmö, Köpenhamn, Oslo arbetar för att vara den ledande partnern för flytt och transporttjänster såväl inrikes som till utlandet. Vår vision är att alltid kunna tillhandahålla kvalitet, säkerhet och flexibilitet för våra flyttkunder – vår målsättning är inte att vara störst utan att vara bäst. Det strävar vi efter genom att bli kända för vår kompetens och vårt engagemang. Vårt mål är att alltid leva upp till, och gärna överträffa, de förväntningar våra kunder har på våra åtaganden.

Flyttfirma med mångårig erfarenhet

Vi startade med bud och transport 1992 och är därmed ett av de äldsta och marknadsledande flyttföretag i Göteborg, Stockholm, Malmö, Köpenhamn, Oslo. På Flyttkillarna har vi kompetens att anpassa våra flyttuppdrag åt dig som kund. Det innebär att vi utför hundratals flytt transporter åt kunder inom alla typer flyttningar. Vår målsättning är att alltid tillhandahålla flyttjänster som tillgodoser de krav våra kunder ställer på oss. Det har vi hittills uppnått med stort kundfokus på våra flytjänster.

Flyttjänster sedan 1992

Med över 25 års erfarenhet vet vi vad som krävs för en lyckad flytt. Vi är företaget för dig som ställer krav på trygghet, service och kvalitet. Flyttkillarna erbjuder fullständig flyttservice för såväl privatpersoner som företag och vi utför flyttar både lokalt, inrikes och utrikes från dörr till dörr , vardagar, helger och året om

Förändringar i flyttbranschen

Vi har under åren sett det komma upp en hel del flyttförmedlingsföretag, iden med detta är bra för kunden problemet är bara att många gånger har dom som byggt sajten ingen erfarenhet från flyttbranschen ute på fältet vilket gör att det finns många brister i underlag och information vilket ofta leder till problem mellan kunden och leverantören.

Vi har också märkt att många av dessa sajter även dom större som www.blocket.se och www.google.se tar in leverantörer som helt saknar yrkestrafiktillstånd samt gällande godsförsäkring för att annonsera om flyttningar, flyttjänster helt utan kontroll.

Dom låter vem som helst annonser bara dom har en lastbil inte ens ett bolag behövs vilket är märkligt för företag av den storleken att dom inte kontrollerar att annonsörerna har yrkestrafiktillstånd så att dom som letar efter en flyttfirma på www.blocket.se eller www.google.se ska kunna känna sig trygga och veta att flyttföretag är försäkrade om något händer.

Meningen med yrkestrafiktillstånd är att flyttföretaget med det tillståndet har utbildats inom trafiksäkerhet och det har även kontrollerats att företaget har god ekonomi samt gällande försäkringar finns som man bara kan teckna om man har godstrafiktillstånd.

Vi har även som första flyttföretag gjort en fusion mellan ett anrikt flyttföretag & en flyttförmedling med vårt kontaktnät som vi skapat genom åren med utvalda leverantörer. Vi har också skapat ett förmånligt flytt alternativ för kunder som vill hitta en prisvärd lösning istället för att bara hyra ett fordon/släpkärra. Vi ska alltid kunna hjälpa er med den bästa lösningen i samband med flytt vi svarar på alla mail och lämnar gärna tips & råd. Allt från totalt lösning med flytt, pack, montering, emballering av gods samt flyttstädning men också ett förmånligt flytt alternativ. Även med våra partners Sveaflytt och Flyttman,

Vår hemsida har tagits fram med vår erfarna personal som även skapat en kubikräknare så ni får fram korrekt volym, ni kan också tydligt ange vilka flyttjänster ni vill ha hjälp med.

Vi har egen flyttpersonal samt utrustade flyttfordon med yrkesförsäkring. Vi följer villkor i flyttbranschen. All vår personal är försäkrad i FORA.

Vi vill förändra flyttbranschen

Vår ambition är att leverera den service som vi tycker att ni som kund har rätt att kräva från ett företag som vårt. Vi har gott renommé och många nöjda kunder vilket gör oss till ett självklart val.