Flyttfirma i Göteborg

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttkillarna AB – Flyttfirma i Göteborg

Vi hjälper våra kunder att hitta den bästa lösningen för flytten. Det myllrar av flyttfirmor i Göteborg och vi är det självklara valet om du vill känna dig trygg med din flytt. Vi är försäkrade och har alla tillstånd som behövs för denna typ av arbete. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag. Vi kan även stå till tjänst med andra flyttjänster såsom packning. montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter som pianoflytt och flygelflytt.

Boka Flyttkillarna AB i Göteborg idag!

Oavsett om du ska flytta lokalt eller en längre sträcka, kan du boka oss. Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Göteborg med omnejd, oavsett storlek. När du behöver en flyttfirma i Göteborg, ring oss på  031-7573710 eller boka direkt online. Det går också att göra en kostnadsfri offertförfrågan direkt genom att fylla i vår offert på en minut här ovan för att få ett pris på vad din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren!  Vi är tacksamma för alla uppdrag i Göteborg, stora som små.

Bohagsflytt

Vi utför privatflyttar på ett bra och säkert sätt. Vi har de verktyg och de flyttfordon som behövs. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och kan även hjälpa er med en snickare i Göteborg för uppsättning av tavlor, gardinstänger mm..

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Göteborg, oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas alltid!

Kontorsflytt i Göteborg

Behöver du hjälp med kontorsflytt i Göteborg? Vi på Flyttkillarna AB har utfört flera kontorsflyttar, vi har därför mångårig kunskap av att genomföra förstklassiga kontorsflyttar. Med andra ord får du via oss alltid en trygg helhetslösning, vi anpassar oss utifrån era behov.

Företagsflytt till hela Göteborg

Är du ett företag som ska flytta? Vill du anlita en flyttfirma som med mångårig erfarenhet som kan utföra företagsflytt i hela Göteborg? Allt detta och mycket mer kan vi på Flyttkillarna AB hjälpa dig med. Vi utför varje företagsflytt med stor kunnighet och yrkeserfarenhet. Kontakta oss idag om du vill ha hjälp med företagsflytt i Göteborg.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.