Flyttfirma i Göteborg

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Flyttkillarna – Flyttfirma i Göteborg

Vi hjälper våra kunder att hitta den bästa lösningen för flytten. Det myllrar av flyttfirmor i Göteborg och vi är det självklara valet om du vill känna dig trygg med din flytt. Vi är försäkrade och har alla tillstånd som behövs för denna typ av arbete. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag. Vi kan även stå till tjänst med andra flyttjänster såsom packning. montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter som pianoflytt och flygelflytt.

Boka Flyttkillarna i Göteborg idag!

Oavsett om du ska flytta lokalt eller en längre sträcka, kan du boka oss. Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Göteborg med omnejd, oavsett storlek. När du behöver en flyttfirma i Göteborg, ring oss på  031-7573710 eller boka direkt online. Det går också att göra en kostnadsfri offertförfrågan direkt genom att fylla i vår offert på en minut här ovan för att få ett pris på vad din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren!  Vi är tacksamma för alla uppdrag i Göteborg, stora som små.

Bohagsflytt 

Vi utför privatflyttar på ett bra och säkert sätt. Vi har de verktyg och de flyttfordon som behövs. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och kan även hjälpa er med en snickare i Göteborg för uppsättning av tavlor, gardinstänger mm..

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER