Utlandsflytt till och från Danmark

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Utlandsflytt till och från Danmark, Köpenhamn. Vi har flytta nöjda kunder med stor kapacitet till och från Danmark sen 1992.

Flyttkillarna AB i Danmark har ambition att leverera den service vi tycker att ni som flyttkund har rätt att kräva av ett flyttföretag. Gott renommé och nöjda kunder sen 1992 gör Flyttkillarna AB i Danmark till ett självklart val. 

Vi kör utlandsflytt till och från Danmark (oftast Köpenhamn med även övriga städer). Med stor kapacitet på våra flyttfordon från 20 till 140 kubik kan vi utföra större flyttuppdrag utan problem. Vi erbjuder även packning, emballering, montering, flyttstädning och magasinering. Övriga tjänster så som specialtransporter, tunglyft, flygel, piano samt företagsflytt till och från Danmark. Flyttkillarna AB utför både privat- och företagsflytt. Inget uppdrag är för stort för oss.

 Välkommen med er förfrågan!

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.