Utlandsflytt till och från Danmark – Köpenhamn

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Utlandsflytt till och från Danmark, Köpenhamn. Vi har flytta nöjda kunder med stor kapacitet till och från Danmark sen 1992.

Flyttkillarna AB i Danmark har ambition att leverera den flyttservice vi tycker att ni som flyttkund har rätt att kräva av ett flyttföretag. Gott renommé och nöjda kunder sen 1992 gör Flyttkillarna AB i Danmark – Köpenhamn till ett självklart val. 

Vi utför utlandsflytt till och från Danmark – Köpenhamn men vi flyttar även till Odense, Ålborg, Randers. Med stor kapacitet kan vi utföra större flyttuppdrag utan problem. Vi erbjuder även packning, emballering, montering, flyttstädning och magasinering. Även specialtransporter av tyngre föremål så som flygel, piano samt företagsflytt till och från Danmark. Flyttkillarna AB utför både privat- och företagsflytt. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

 Välkommen med er förfrågan!

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER