Kostnadsfritt. Ej bindande!

Flyttkillarna AB är en prisvärd och pålitlig flyttfirma med lång erfarenhet av utlandsflytt.

Vi erbjuder flyttservice över hela Europa. Oavsett om du ska flytta till Norge för att jobba, eller till ditt nya sommarhus, kan du lita på att vi utför din utlandsflytt med bästa kvalitet och noggrannhet. Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen och är måna om att din flyttupplevelse ska bli bra. Flyttkillarna utför flytt inom hela Europa, men främst till och från Norge/Oslo och Danmark/Köpenhamn. Vi erbjuder komplett flyttservice med packning, emballering, flyttransport, magasinering och flyttstäd. Vi kan även ta hand om specialtransporter som flytt av piano och flygel.

Flyttkillarna hjälper dig inte bara att flytta från Sverige till andra länder, vi tar givetvis hand om din flytt tillbaka till Sverige. Vi erbjuder då samma service som när du flyttar utomlands och tar även hand om förtullning och klarering av ditt bohag, när det behövs. För länder inom EU behöver du inte bekymra dig över tullavgifter eftersom du rör dig inom tullunionen. Ska du däremot flytta till eller från Norge och Schweiz, som inte är med i EU, gäller andra bestämmelser. Flyttkillarna hjälper er gärna med tullpapper och klarering.

Flyttkillarna är en prisvärd och pålitlig aktör inom utlandsflytt. Vi har lång erfarenhet inom all flyttservice och flyttar med kvalitet. Vårt mål är att du som kund ska vara nöjd med våra flyttjänster och därmed rekommendera oss till dina vänner som behöver hjälp.