Flyttfirma i Tumba

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirman Flyttkillarna AB i Tumba

Flyttkillarna AB är en flyttfirma i Tumba som står för personliga flyttjänster. Vi sätter alltid dig som kund i centrum oavsett vilken typ av flyttservice du bokar. Vår flyttfirma i Tumba kan hjälpa er med bohagsflytt (privat), företagsflytt och flyttstädning. Förutom själva flytten erbjuder vi flyttservice som packning, emballering, montering och magasinering. Vi utför uppdrag lokalt i Tumba med omnejd, alla tjänster utförs med stor noggrannhet och säkerhet.

Hitta rätt flyttfirma i Tumba

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flytt i Tumba. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall känna sig trygga och vara nöjda med vår leverans.

Kontakta oss och få flytthjälp direkt

Oavsett om du ska flytta lokalt eller en längre sträcka, kan du boka oss. Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Tumba med omnejd, oavsett storlek.

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare.

Bohagsflytt (privatflytt)

Flyttkillarna AB har allt som krävs för att just din flytt skall ske på ett tryggt och säkert sätt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och lämpligt fordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om alla försäkringar ska gälla.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Vi löser självklart även din flyttstädning i Tumba och lämnar garanti på städningen.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag eller kontor ställer krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg när du lämnar över flyttuppdraget till en flyttfirma. Vi utför företagsflyttar, anpassat till utifrån era behov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.