Flyttfirma i Tumba

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Boka flyttfirman Flyttkillarna AB i Tumba

Flyttkillarna AB är en flyttfirma i Tumba som står för personliga flyttjänster. Vi sätter alltid dig som kund i centrum oavsett vilken typ av flyttservice du bokar. Vår flyttfirma i Tumba kan hjälpa er med bohagsflytt (privat), företagsflytt och flyttstädning. Förutom själva flytten erbjuder vi flyttservice som packning, emballering, montering och magasinering. Vi utför uppdrag lokalt i Tumba med omnejd, alla tjänster utförs med stor noggrannhet och säkerhet.

Hitta rätt flyttfirma i Tumba

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flytt i Tumba. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall känna sig trygga och vara nöjda med vår leverans.

Kontakta oss och få flytthjälp direkt

Oavsett om du ska flytta lokalt eller en längre sträcka, kan du boka oss. Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Tumba med omnejd, oavsett storlek.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER