Flyttfirma i Falun

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Flyttfirma i Falun

Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Falun och Dalarna, men utför även nationella flyttar och utlandsflyttar. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra flyttkunder skall vara nöjda och villiga att rekommendera oss vidare.

Privatflytt och flyttstädning

Flyttkillarna AB har allt som krävs för att flytten skall ske så säkert och effektivt som möjligt. När du anlitar Flyttkillarna AB får du hjälp av erfaren personal som tillhandahåller lämpliga flyttfordon. Vi har alla tillstånd och försäkringar som behövs för att du skall kunna känna dig trygg. Du kan också anlita oss när du behöver få en flyttstädning utförd. Oftast fixar vi detta samma dag och vi lämnar garanti på städningen.

Företagsflytt

Att flytta från ett kontor ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls. Flyttkillarna AB utför företagsflyttar i Falun anpassat till era behov.

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.