Flyttfirma i Falun

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Flyttfirma i Falun

Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Falun och Dalarna, men utför även nationella flyttar och utlandsflyttar. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra flyttkunder skall vara nöjda och villiga att rekommendera oss vidare. Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Falun med goda referenser kan ni ringa oss på 010-206 7006.

Privatflytt och flyttstädning

Flyttkillarna AB har allt som krävs för att flytten skall ske så säkert och effektivt som möjligt. När du anlitar Flyttkillarna AB får du hjälp av erfaren personal som tillhandahåller lämpliga flyttfordon. Vi har alla tillstånd och försäkringar som behövs för att du skall kunna känna dig trygg. Du kan också anlita oss när du behöver få en flyttstädning utförd. Oftast fixar vi detta samma dag och vi lämnar garanti på städningen.

Företagsflytt

Att flytta från ett kontor ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls. Flyttkillarna AB utför företagsflyttar i Falun anpassat till era behov.

Flyttstädning

Ytterligare ett jobbigt moment i samband med flytt är att måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Vi löser självklart även din flyttstädning i Alingsås, oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlådan. Vi lämnar alltid garanti!

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER