Flyttfirma i Kungälv

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Boka flyttfirma i Kungälv!

Flyttkillarna AB är en flyttfirma som både jobbar lokalt i Kungälv, och i hela Sverige. Vi kan även genomföra utlandsflytt. Vi är en flyttfirma i Kungälv som står för service. Vi arbetar för att ha en hög kvalitet på våra uppdrag och har lång erfarenhet inom branschen. När du flyttar med oss är du alltid i goda händer. De tjänster vi kan erbjuda i Kungälv är flytt, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, magasinering. Även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt samt flygelflytt.

Kontakta oss idag!

När ni behöver hjälp av en flyttfirma i Kungälv kan ni ringa 010-206 7006. Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Boka genom att ringa, mejla eller fyll i vårt kontaktformulär. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Kungälv, både stora som små. Självklart är vi försäkrade och har alla de tillstånd som behövs för att bedriva en seriös flyttfirma. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda!

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER