Flyttfirma i Upplands Väsby

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirma i Upplands Väsby

Välkommen till Flyttkillarna AB, en flyttfirma i Upplands Väsby som står för personliga flyttjänster. När du flyttar med oss är du i goda händer eftersom vi har gediget kunnande och mångårig erfarenhet. Flyttkillarna AB arbetar med flyttningar lokalt i Upplands Väsby med omnejd. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag. Vi har som mål att du som kund alltid ska vara nöjd med utfört uppdrag. Vi följer alla de villkor som finns i flyttbranschen.

Kontakta Flyttkillarna AB

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare.  Vi utför alla typer av flytt lokalt inom Upplands Väsby men också nationellt och utomlands. Med stor kapacitet är inget flyttuppdrag för stort eller för litet för oss.

Privatflytt (bohagsflytt)

Vi på Flyttkillarna AB har yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om alla försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster i Upplands Väsby, allt ifrån själva flyttningen till flyttstädning och magasinering.

Vi löser självklart även din flyttstädning i Upplands Väsby samma dag eller när ni önskar för att sen lägga nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas såklart på alla flyttstädningar.

Företagsflytt / kontorsflytt

Att flytta från ett företag ställer höga krav på kunnande och bra tidsplanering. Det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så snabbt som möjligt utan onödigt stillestånd. Vi genomför företagsflyttar, allt anpassas utifrån era behov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.