Flyttfirma i Upplands Väsby

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Boka flyttfirma i Upplands Väsby

Välkommen till Flyttkillarna AB, en flyttfirma i Upplands Väsby som står för personliga flyttjänster. När du flyttar med oss är du i goda händer eftersom vi har gediget kunnande och mångårig erfarenhet. Flyttkillarna AB arbetar med flyttningar lokalt i Upplands Väsby med omnejd. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag. Vi har som mål att du som kund alltid ska vara nöjd med utfört uppdrag. Vi följer alla de villkor som finns i flyttbranschen.

Kontakta Flyttkillarna AB

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare.  Vi utför alla typer av flytt lokalt inom Upplands Väsby men också nationellt och utomlands. Med stor kapacitet är inget flyttuppdrag för stort eller för litet för oss.

Privatflytt (bohagsflytt)

Vi på Flyttkillarna AB har yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om alla försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster i Upplands Väsby, allt ifrån själva flyttningen till flyttstädning och magasinering.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER