Flyttfirma i Landskrona

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirma i Landskrona!

Välkommen till Flyttkillarna AB, en flyttfirma i Landskrona med ansvarstagande och erfarenhet, samt goda referenser. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Landskrona men även nationellt och utomlands. Oavsett om du flyttar två kvarter, eller tvärs över landet är vi det rätta valet. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag.

Hitta rätt flyttfirma i Landskrona

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flytt. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda och vilja rekommendera oss vidare till vänner och bekanta.

Kontakta oss idag!

Behöver ni hjälp av en flyttfirma i Landskrona kan ni kontakta oss på olika sätt. Via telefon når ni oss på 010-206 7006. Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kan komma att kosta direkt i webbläsaren! Ring, mejla eller fyll i vårt kontaktformulär för att boka. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Landskrona mindre och större.

Privatflyttar

Flyttkillarna AB har alla de verktyg som krävs för att flytten skall gå så smidigt som möjligt. Vi har såklart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av tjänster såsom bil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag ställer krav på kunnande och erfarenhet, det är viktigt att planera så att tidsplanen hålls och inga onödiga förseningar sker. Vi utför företagsflyttningar i Landskrona anpassat till era behov.

Flyttstädning

Ett moment i samband med flytt är att man måste flyttstäda gamla bostaden. Vi löser givetvis även din flyttstädning i Landskrona. Oftast genomförs denna samma dag och sen lämnar vi nyckeln i brevlådan, enkelt och smidigt. Garanti lämnas alltid!

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.