Flyttfirma i Sollentuna

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttkillarna AB– din flyttfirma i Sollentuna!

Flyttkillarna AB är en erfaren och välrenommerad flyttfirma i Sollentuna. Vi erbjuder personliga flyttjänster med hög kvalitet. När du flyttar med oss är du alltid i goda händer, vi har lång erfarenhet av alla typer av flyttjänster. Vårt mål är att leva upp till, och gärna överträffa, de förväntningar våra kunder har på våra åtaganden.

Hitta rätt flyttfirma i Sollentuna

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flytt. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Sollentuna, nationellt och även utomlands. Vi erbjuder alla förekommande flyttjänster såsom emballering, packning, montering, städning, magasinering och piano- eller flygelflytt.

Kontakta oss direkt!

Om du ska flytta till eller från Sollentuna, eller inom lokalområdet kan du ringa oss direkt på 010-206 7006. Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare.

Privatflytt

Vi på Flyttkillarna AB har allt som krävs för att just din flytt ska ske på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du tillgång till personal med lång erfarenhet och lämpligt fordon för flytten. Vi har såklart yrkestrafiktillstånd som krävs av flyttfirman för att försäkringar skall gälla.

Flyttstädning

En tråkig och jobbig del är att städa bostaden man nyss har lämnat. Vi löser självklart även din flyttstädning i Sollentuna oftast samma dag och lägger sen nyckeln i din brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt och företagsflytt

Att flytta från ett företag eller kontor ställer krav på kunnande och erfarenhet. En viktig del i flytten är planeringen, då det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal utan onödigt stillestånd. Vi gör företagsflyttningar anpassade utifrån era behov. Vi utför företagsflytt för såväl små- som storföretag med mångårig yrkeserfarenhet. Vår personal har en stor yrkeskunnighet, kundlyhördhet och jobbar effektivt.

Boka flytthjälp idag

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare. Ni kan även välja att ringa oss direkt! Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.