Flyttfirma i Sollentuna

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Flyttkillarna AB– din flyttfirma i Sollentuna!

Flyttkillarna AB är en erfaren och välrenommerad flyttfirma i Sollentuna. Vi erbjuder personliga flyttjänster med hög kvalitet. När du flyttar med oss är du alltid i goda händer, vi har lång erfarenhet av alla typer av flyttjänster. Vårt mål är att leva upp till, och gärna överträffa, de förväntningar våra kunder har på våra åtaganden.

Hitta rätt flyttfirma i Sollentuna

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flytt. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Sollentuna, nationellt och även utomlands. Vi erbjuder alla förekommande flyttjänster såsom emballering, packning, montering, städning, magasinering och piano- eller flygelflytt.

Kontakta oss direkt!

Om du ska flytta till eller från Sollentuna, eller inom lokalområdet kan du ringa oss direkt på 010-206 7006. Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER