Flyttfirma i Karlskrona

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttkillarna AB– en flyttfirma i Karlskrona!

Välkommen till en flyttfirma i Karlskrona som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. När du flyttar med oss är du i goda händer med vår mångårig erfarenhet. Behöver du flytta lokalt i Karlskrona är vi din rätta samarbetspartner, men vi utför även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum och strävar efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet. De flyttjänster vi kan tillhandahålla i Karlskrona är flytt, packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt eller flygelflytt. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och kan även erbjuda en snickare som kan hjälpa er att sätta upp tavlor, gardinstänger mm.

Kontakta oss på Flyttkillarna AB i Karlskrona idag!

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Karlskrona idag kan ni ringa 010-206 7006. Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Boka genom att ringa, mejla eller fyll i vårt kontaktformulär. Vi åtar oss alla typer av uppdrag i Karlskrona, såväl stora som små och levererar alltid med ansvar och hög kvalitet. Vi är självklart försäkrade och har alla tillstånd som krävs.

Privatflytt

När du anlitar vår flyttfirma får du hjälp av erfaren personal och vi har alltid lämpligt fordon till din flytt. När flytten är klar återstår ett jobbigt moment – flyttstädning. Vi löser självklart även denna åt dig och utför oftast flyttstädningen samma dag. Du får givetvis en garanti för att flyttstädningen blir korrekt utförd.

Kontorsflytt och företagsflytt

Vi utför företagsflyttar i Karlskrona 7 dagar i veckan, allt anpassas till era behov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.