Flyttfirma i Karlskrona

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Flyttkillarna AB– en flyttfirma i Karlskrona!

Välkommen till en flyttfirma i Karlskrona som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. När du flyttar med oss är du i goda händer med vår mångårig erfarenhet. Behöver du flytta lokalt i Karlskrona är vi din rätta samarbetspartner, men vi utför även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum och strävar efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet. De flyttjänster vi kan tillhandahålla i Karlskrona är flytt, packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt eller flygelflytt. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och kan även erbjuda en snickare som kan hjälpa er att sätta upp tavlor, gardinstänger mm.

Kontakta oss på Flyttkillarna AB i Karlskrona idag!

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Karlskrona idag kan ni ringa 010-206 7006. Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Boka genom att ringa, mejla eller fyll i vårt kontaktformulär. Vi åtar oss alla typer av uppdrag i Karlskrona, såväl stora som små och levererar alltid med ansvar och hög kvalitet. Vi är självklart försäkrade och har alla tillstånd som krävs.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER