Flyttfirma i Motala

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Boka flyttfirma i Motala!

Välkommen till flyttfirman Flyttkillarna AB i Motala som står för personliga flyttjänster. När du flyttar med oss är du i goda händer, vi är pålitliga, har mångårig erfarenhet och goda referenser. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Motala men åtar sig även nationella flyttar och utlandsflyttar. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag. Tjänster vi kan erbjuda i Motala är flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt och flygelflytt.

Hitta rätt flyttfirma i Motala

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på just din flytt. Vi sätter kvalité framför allt då vi vill ha nöjda kunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs och vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda.

Kontakta oss idag!

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Motala kan ni ringa oss direkt. Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se ett pris direkt i webbläsaren! Flyttkillarna AB tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Motala, små som stora, lokalt, nationellt eller utomlands.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER