Flyttfirma i Eskilstuna

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Vi är din flyttfirma i Eskilstuna

Flyttkillarna AB hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flytt. För att stå ut i mängden sätter vi kvalité och nöjda kunder framför allt. Vi vill alltid att våra kunder ska vara så nöjda att de vill rekommendera vår flyttfirma vidare.

Privatflytt

Genom att anlita Flyttkillarna AB i Eskilstuna får du tillgång till erfaren personal och lämpligt flyttfordon. Oavsett om det är en liten lägenhet eller ett stort hus som ska flyttas, utför vi alltid uppdraget med högsta kvalitet och effektivitet. Vi har såklart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla.

Företagsflytt

När ett kontor eller företag ska flyttas är det viktigt att planera ordentligt så att tidsplanen hålls. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs av företagsflytt i Eskilstuna, allt anpassas till era behov.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER