Flyttfirma i Örebro

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Flyttkillarna AB i Örebro

Välkommen till en flyttfirma i Örebro med mångårig erfarenhet samt goda referenser. När du väljer att flytta med Flyttkillarna AB är du i goda händer och kan lita på att din flytt håller hög kvalité. Vi utför flyttningar lokalt i Örebro med omnejd, men vi utför även flyttuppdrag nationellt och utomlands. Vi är en flyttfirma som alltid sätter våra kunder i centrum.

Privatflytt

Flyttkillarna AB har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Vi har såklart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma för att försäkringar skall gälla. Vi kan erbjuda följande flyttservice i Örebro: Flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, pianoflytt och tungflytt. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och hjälper dig grovmöblera. Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det finns flera flyttfirmor i Örebro och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda kunder. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara mycket nöjda och rekommendera oss som flyttfirma.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER