Flyttfirma i Kalmar

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirma i Kalmar

Flyttkillarna AB i Kalmar arbetar med flyttar lokalt i Kalmar, men åtar sig även nationella flyttar och utlandsflytt. Välkommen till en flyttfirma i Kalmar som står för personliga flyttjänster med ansvar och kvalitet. När du flyttar med oss är du i goda händer med mångårig erfarenhet. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag. Vårt mål är inte att vara största flyttfirman, utan den bästa. Vi vill alltid att kunden ska känna sig nöjd med slutfört uppdrag.

Kontakta oss idag

Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Kalmar idag kan ni ringa 010-206 7006. Det går också att göra en kostnadsfri offertförfrågan direkt genom att fylla i vår offert på en minut här ovan. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Kalmar och närliggande orter. Oavsett storlek på flytten är vi beredda att hjälpa dig.

Privatflytt

Vi på Flyttkillarna AB har yrkestrafiktillstånd som krävs för att försäkringarna ska gälla. Vi kan alltid erbjuda rätt verktyg och flyttfordon för just dina behov. Vi hjälper dig med alla förekommande flyttjänster i Kalmar såsom flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt. Flyttstädningen utför vi oftast samma dag och vi lämnar garanti på städningen.

Flytthjälp till hela Kalmar

Hos oss får du flytthjälp till hela Kalmar om du så ska flytta en kortare eller längre sträcka. Vår yrkeskunniga personal flyttar ditt flyttgods enkelt och smidigt till din destination i Kalmar. Väljer du oss som flytthjälp i Kalmar får du med andra ord alltid en trygg helhetslösning..

Företagsflytt

Letar du efter ett företag som kan utföra företagsflytt för dig i Kalmar? I sådant fall ska du kontakta oss. Vi utför företagsflyttar i Kalmar, allt anpassas till era behov. Personalen som utför företagsflytten är erfaren, noggrann, punktlig och utför varje företagsflytt med stor yrkeserfarenhet.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.