Flyttfirma på Lidingö

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Flyttkillarna AB – en flyttfirma på Lidingö!

Behöver du flytthjälp på Lidingö är du välkommen till Flyttkillarna AB, en flyttfirma på Lidingö som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. När du flyttar med oss är du i goda händer, vi utför flyttar lokalt, nationellt och utomlands. Flyttkillarna AB har stor kapacitet och ger dig Sveriges snabbaste flyttpris!

Vi är rätt flyttfirma på Lidingö

Vi hjälper dig till den bästa lösningen när du skall flytta. Vi sticker ut ur mängden och sätter kvalité och nöjda kunder i fokus. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda.

Boka er flytt idag!

Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kan komma att kosta direkt i webbläsaren! Ring, mejla eller fyll i vårt kontaktformulär för att boka. Vi utför alla uppdrag inom flytt och tar emot såväl små som stora uppdrag. Ni når oss på 010-206 7006.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER