Flyttfirma i Lidingö

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttkillarna AB – en flyttfirma på Lidingö!

Behöver du flytthjälp på Lidingö är du välkommen till Flyttkillarna AB, en flyttfirma på Lidingö som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. När du flyttar med oss är du i goda händer, vi utför flyttar lokalt, nationellt och utomlands. Flyttkillarna AB har stor kapacitet och ger dig Sveriges snabbaste flyttpris!

Vi är rätt flyttfirma på Lidingö

Vi hjälper dig till den bästa lösningen när du skall flytta. Vi sticker ut ur mängden och sätter kvalité och nöjda kunder i fokus. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda.

Boka er flytt idag!

Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kan komma att kosta direkt i webbläsaren! Ring, mejla eller fyll i vårt kontaktformulär för att boka. Vi utför alla uppdrag inom flytt och tar emot såväl små som stora uppdrag.

Privatflyttar på Lidingö

Flyttkillarna AB på Lidingö har vad som krävs för att just din flytt skall bli så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och ett flyttföretag med goda referenser. Vi har yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla tjänster som bil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt eller flygelflytt.

Företagsflytt på Lidingö

Att flytta ett företag ställer höga krav på kunnande samt planering, då det är viktigt att ni kommer på plats i era nya lokaler utan onödigt stillestånd. Vi genomför företagsflyttar på Lidingö anpassat utifrån era behov. Behöver du hjälp med kontorsflytt på Lidingö? I sådant fall har du kommit till rätt webbplats. Vi utför kontorsflytt till hela Lidingö med stor yrkeserfarenhet, kundlyhördhet och noggrannhet. Anlitar du Flyttkillarna AB får du med andra ord en säker och skräddarsydd lösning anpassat utifrån era behov.

Flyttstädning

Vi löser självklart din flyttstädning på Lidingö. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.