Flyttfirma i Uddevalla

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttkillarna AB – din flyttfirma i Uddevalla

Flyttkillarna AB är en flyttfirma i Uddevalla med lång erfarenhet och stort kunnande. När du väljer oss som flyttfirma kan du känna dig trygg och säker. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Uddevalla och hela Bohuslän, men utför även nationella flyttar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag.

Hitta rätt flyttfirma i Uddevalla

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa och effektivaste lösningen på din flytt. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda så att de senare vill rekommendera oss vidare.

Boka flytt

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare. Vi tar emot alla flyttuppdrag i Uddevalla, små som stora.

Privatflyttar

Flyttkillarna AB har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra och säkert som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma för att alla försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla flyttjänster i Uddevalla, såsom flyttning, bil, packning, montering, flyttstädning, tunglyft, pianoflytt och flygelflytt.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Uddevalla. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt / Kontorsflytt

Att flytta från ett företag eller kontor ställer krav på kunnande och erfarenhet. En viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttar i Uddevalla och anpassar tid och omfång efter era behov.

 

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.