Flyttfirma i Åkersberga

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Flyttfirma i Åkersberga

Välkommen till en Flyttkillarna AB i Åkersberga med mångårig erfarenhet samt goda referenser. När du väljer att flytta med Flyttkillarna AB är du i goda händer och kan lita på att din flytt håller hög kvalité. Vi utför flyttningar lokalt i Åkersberga med omnejd. Vi utför även flyttuppdrag nationellt och utomlands. Vi sätter alltid våra kunder i centrum i alla våra uppdrag.

Privatflytt

Flyttkillarna AB har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma för att försäkringar skall gälla. Vi kan erbjuda följande tjänster i Åkersberga – Flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, pianoflytt och tungflytt. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och hjälper dig grovmöblera. Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara mycket nöjda med sin flytt och  rekommendera oss.

Flyttstädning

Vi kan även stå till tjänst med flyttstädning av din gamla bostad. Ofta kan vi utföra städningen samma dag som du flyttar ut. Du får alltid garanti på din flyttstädning via oss.

Företagsflytt

Att flytta ett företag ställer krav på kunnande och tidsplanering, då det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal snabbt.  Vi utför företags- och kontorsflytt i Åkersberga, anpassade efter era behov.

Kontakta oss

Hos oss får du Sveriges snabbaste flyttoffert 7 dagar i veckan, fyll i vår offert på en minut och få pris direkt. Det går även att ringa oss på 010-206 7006. Vi tar emot alla flyttuppdrag i Åkersberga med omnejd, både mindre och större.

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER