Flyttfirma i Trollhättan

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirman Flyttkillarna AB i Trollhättan!

Välkommen till en flyttfirma i Trollhättan som utför personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet. När du flyttar med oss är du i goda händer och kan känna dig trygg. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Trollhättan men även nationellt och utomlands. Vårt mål är att leva upp till, och gärna överträffa, de förväntningar våra kunder har på vår flyttfirma.

Hitta rätt flyttfirma i Trollhättan

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa och effektivaste lösningen på din flytt. Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda så att de vill rekommendera vår flyttfirma till både vänner och bekanta.

Kontakta oss idag!

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan sedan välja att boka direkt eller återkomma senare.  Vi åtar oss alla typer av uppdrag i Trollhättan, stora som små.

Privatflyttar

Genom att anlita Flyttkillarna AB när du ska flytta ditt bohag, får du erfaren hjälp och lämpligt fordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd och är försäkrade, allt för din trygghet. Vi hjälper dig med flera tjänster i Trollhättan: flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Flyttstädning

Många upplever det som tråkigt och jobbigt att behöva återvända till sin gamla bostad för att flyttstäda. Självklart fixar vi även din flyttstädning i Trollhättan oftast samma dag. Garanti lämnas på alla våra flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag eller kontor ställer höga krav på kunnande och erfarenhet. En viktig del i flytten är planeringen, så att tidsplanen följs så att ni kan komma igång direkt i era nya lokaler. Vi utför företagsflyttar i Trollhättan helt utifrån era behov.

Kontorsflytt i Trollhättan

Behöver du genomföra en kontorsflytt i Trollhättan? Vi har specialanpassade lösningar för både företag och privatpersoner när det kommer till kontorsflytt. Utöver detta har vår personal alltid mångårig yrkeserfarenhet, stor kundlyhördhet och arbetar alltid effektivt. Med andra ord, när du letar efter ett företag som kan utföra kontorsflytt i Trollhättan på bästa sätt, är vi på Flyttkillarna AB ett tryggt och enkelt val för dig.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.