Flyttfirma i Karlskoga

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirma i Karlskoga

Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen på just din flytt. För att få hjälp av en flyttfirma i Karlskoga kan du alltid ringa oss. Det går också att göra en kostnadsfri offertförfrågan direkt genom att fylla i vår offert på en minut här ovan. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda. Vi utför både stora och små flyttuppdrag i Karlskoga.

Privatflytt

När du behöver hjälp med din flytt kan vi på Flyttkillarna AB hjälpa dig på ett effektivt och tryggt sätt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och lämpligt fordon till din flytt. Vi har såklart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi utför alla flyttjänster som behövs och tillhandahåller bil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt, flygelflytt. Vi hjälper dig också att komma på plats i nya bostaden.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Karlskoga oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas alltid!

Kontorsflytt / företagsflytt

Att flytta från ett kontor ställer höga krav på kunnande och erfarenhet. Det är också viktigt att planeringen är rätt, så att tidsplanen hålls för att undvika förseningar och driftstopp. Vi utför företagsflyttar i Karlskoga 7 dagar i veckan och anpassar vårt jobb till era behov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.