Flyttfirma i Borås

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttfirma i Borås

Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Borås med goda referenser kan ni ringa oss! Det går också att göra en kostnadsfri offertförfrågan direkt genom att fylla i vår offert på en minut här ovan för att få ett pris på vad din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Borås, både större och mindre.

Flyttkillarna AB i Borås

För att stå ut i mängden sätter vi kvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda kunder och goda referenser. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är ha så många nöjda kunder som möjligt.

Privatflyttar

Vi har allt som behövs för att din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi hjälper er med alla flyttjänster i Borås. Vi hjälper dig även att komma på plats i nya bostaden och ställer alla saker på plats.

Flyttstädning

Ytterligare ett jobbigt moment i samband med flytt är att måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Vi löser självklart även din flyttstädning i Borås, oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlådan. Vi lämnar garanti på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt & företagsflytt

Letar du efter en flyttfirma i Borås som kan hjälpa dig med både kontors- och företagsflytt? Vi på Flyttkillarna AB har mångårig erfarenhet av att utföra diverse olika företags och kontorsflyttar i Boråsområdet. Vid kontorsflytt är det viktigt att tidsplanen hålls för att ni ska komma igång med produktionen så snabbt som möjligt. Vi utför företagsflyttar i Borås 7 dagar i veckan, vi anpassar oss till era behov. Kontakta oss om du vill ha hjälp med din kontors- eller företagsflytt. Vi arbetar alltid kundcentrerat.

Yrkestrafiktillstånd och Transportöransvarsförsäkring

Måste man ha för att få bedriva yrkestrafik, detta ska du som kund alltid kontrollera så ni INTE flyttar helt oförsäkrat, en flyttfirma skall ALLTID kunna uppvisa TRANSPORTÖRANSVARSFÖRSÄKRING kan dom inte uppvisa detta kör dom olaglig yrkestrafik som kan bli en dyr affär för dig som kund.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.