Flyttfirma i Borås

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Flyttfirma i Borås

Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Borås med goda referenser kan ni ringa till vår växel 010-206 7006. Det går också att göra en kostnadsfri offertförfrågan direkt genom att fylla i vår offert på en minut här ovan för att få ett pris på vad din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Borås, både större och mindre.

Flyttkillarna AB i Borås

För att stå ut i mängden sätter vi kvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda kunder och goda referenser. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är ha så många nöjda kunder som möjligt.

Privatflyttar

Vi har allt som behövs för att din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi hjälper er med alla flyttjänster i Borås. Vi hjälper dig även att komma på plats i nya bostaden och ställer alla saker på plats.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER