Flyttfirma i Västerås

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Din flyttfirma i Västerås

Flyttkillarna AB hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just din flytt. Vi vill vara det självklara valet för dig oavsett om du ska flytta privat eller om det gäller en företagsflytt. Det finns ett antal flyttfirmor i Västerås att välja bland, vi på Flyttkillarna AB ser till att hålla hög kvalitet i allt vi gör, för att sticka ut i mängden. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs, vår ambition är 100% nöjda kunder.

Boka Flyttkillarna AB i Västerås

Flyttkillarna AB är en prisvärd & pålitlig flyttfirma i Västerås. Vi hjälper er flytta lokalt i Västerås och Mälardalen och utför allt inom flytt för privatpersoner & företag. För oss är det viktigt att erbjuda god service genom hela processen. Vi hjälper er med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt eller bohagsmagasinering.

Priser för flytthjälp

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare. Vi utför alla typer av uppdrag i Västerås, men även nationellt och utomlands. Välkommen att kontakta oss!

Privatflytt / bohagsflytt

Flyttkillarna AB har alla de verktyg som krävs för att din flytt skall ske på ett säkert och effektivt sätt. Vi hjälper dig med flera tjänster i Västerås: flyttning, bil, packmästare, packning, montering, städning, pianoflytt och tunga lyft.

Vi kan även hjälpa dig med den jobbiga flyttstädningen. Du kan koncentrera dig på att komma i ordning i nya bostaden medan vi utför städningen av den gamla. Vi lämnar garanti på alla flyttstädningar.

Ska företaget flytta till nya lokaler?

Att flytta ett företag eller kontor ställer krav på kunnande och säkerhet. Du måste känna dig trygg med flyttfirman när t.ex. datorer och annan känslig utrustning ska flyttas. Det är också viktigt att tidsplanen hålls för att undvika förseningar. Vi utför företagsflyttningar, allt anpassas utifrån era flyttbehov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.