Flyttfirma i Ängelholm

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Din flyttfirma i Ängelholm

Flyttkillarna AB hjälper dig att hitta en bra lösning för din flytt. Vi sätter kvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda kunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda. Behöver du hjälp med flyttning, packning, montering, flyttstädning eller magasinering? Vi hjälper dig med allt du behöver inom flytt i Ängelholm och åtar oss både stora som små flyttuppdrag.

Kontakta Flyttkillarna AB idag!

För att få hjälp av en flyttfirma i Ängelholm kan du alltid ringa oss. Det går också att göra en kostnadsfri offertförfrågan direkt genom att fylla i vår offert på en minut här ovan. Flyttkillarna AB kan erbjuda flera alternativ för att det ska passa dina behov.

Privatflyttningar

För att genomföra din flytt så bra och smidigt som möjligt har vi alla verktyg som behövs. Flyttkillarna AB har yrkestrafiktillstånd som är viktigt för att alla flyttfirmans försäkringar ska gälla.

Vi hjälper dig med alla flyttjänster:  flyttbil, flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Kontorsflytt och företagsflytt

Vi utför företagsflyttningar i Ängelholm alla dagar i veckan, allt anpassas utefter era behov. Vi har kunskapen och erfarenheten att planera och genomföra en företagsflytt så att tidsplanen hålls och ni kommer snabbt att vara igång med produktionen igen utan onödig fördröjning.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.