Flyttfirma i Sundsvall

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirman Flyttkillarna AB i Sundsvall

Vi är en flyttfirma i Sundsvall som står för personliga flyttjänster. Vi sätter alltid dig som kund i centrum oavsett vilken typ av flyttservice du bokar. Vår flyttfirma i Sundsvall kan hjälpa er med privatflytt (bohagsflytt), kontors/företagsflytt eller flyttstädning. Vi erbjuder flyttservice som packning, emballering, montering och magasinering. Vi utför flyttuppdrag lokalt i Sundsvall men även nationellt och utomlands. Vi följer villkor i branschen.

Hitta rätt flyttfirma i Sundsvall

Flyttkillarna AB vill vara det självklara valet när du väljer flyttfirma i Sundsvall. Vi hjälper dig hitta bästa lösningen med komplett flyttservice. Våra kunder skall känna sig trygga och bli nöjda med oss som flyttfirma för att sedan rekommendera oss vidare.

Boka Flyttkillarna AB idag!

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare. Oavsett om du ska flytta lokalt eller en längre sträcka, kan du boka oss. Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Sundsvall med omnejd, oavsett storlek.

Privatflyttar

Flyttkillarna AB har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett tryggt och säkert sätt. Genom att anlita oss får du tillgång till erfaren personal och lämpligt fordon till din flytt. Vi har såklart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om alla försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster i Sundsvall. Oavsett om det är ett stort eller litet uppdrag, genomför vi flytten med högsta kvalitet.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Sundsvall oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas alltid.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag eller kontor ställer krav på kunnande och erfarenhet. Du som företagare ska känna dig trygg när du lämnar över uppdraget till en flyttfirma. Det är viktigt att tidsplanen hålls. Vi är en flyttfirma i Sundsvall som har det som krävs för att genomföra er flytt, anpassade utefter just era behov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.