Flyttfirma i Hudiksvall

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttfirma i Hudiksvall

Har du funderingar över din flytt och undrar över kostnader och vad vi kan erbjuda så kontakta oss på 010-206 7006. Det går också att göra en kostnadsfri offertförfrågan direkt genom att fylla i vår offert på en minut här ovan för att få ett pris på vad din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Hudiksvall stora som små.

Flytta privat

Flyttkillarna AB har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har såklart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla tjänster: Flytt, packmästare, packning, montering, flyttstädning, pianoflytt, tungflytt. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och kan även hjälpa er med en snickare som kan hjälpa er sätta upp tavlor, gardinstänger mm..

Flytta kontor eller företag

Att flytta ett kontor eller ett företag ställer extra höga krav på kunnande. En annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplanen hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i era nya lokaler utan onödigt stillestånd. Behöver du hjälp med att flytta kontoret eller företaget kan vi utföra flytten alla dagar i veckan för att allt ska gå så smidigt som möjligt.

Flyttstädning

När flytten väl är genomförd måste den gamla bostaden eller lokalen flyttstädas. Detta kan du tryggt lämna över i våra händer, vi genomför städningen så snart det är möjligt. Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.