Flyttfirma i Skellefteå

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirman Flyttkillarna AB i Skellefteå!

Flyttkillarna AB är en flyttfirma i Skellefteå som utför alla typer av flyttjänster. När du flyttar med oss är du i goda händer. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Skellefteå men även nationellt och utomlands. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag. De flyttjänster vi kan utföra är förutom själva flytten även packning, montering, flyttstädning och magasinering.

Kontakta oss idag

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Skellefteå, mindre som stora. Vi erbjuder alltid skräddarsydda lösningar till kostnadseffektiva priser.

Privatflyttar

Genom att anlita Flyttkillarna AB får du erfaren hjälp och lämpligt fordon till din flytt. Vi har såklart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om alla försäkringar skall gälla.

Flyttstädning Skellefteå

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Skellefteå. Garanti lämnas alltid! Vi utför all flyttstädning med mångårig erfarenhet, stor servicekänsla och bra kvalitet.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag eller kontor ställer krav på kunnande och erfarenhet. Det är viktigt med en ordentlig tidsplan och planering så att denna kan hållas, annars riskerar ni att få stopp i produktionen. När ni väljer Flyttkillarna AB för er företagsflytt får ni den erfarenhet som krävs för en effektiv och smidig flytt. Vi utför företagsflyttar i Skellefteå anpassade utifrån era behov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.