Flyttfirma i Skellefteå

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Boka flyttfirman Flyttkillarna AB i Skellefteå!

Flyttkillarna AB är en flyttfirma i Skellefteå som utför alla typer av flyttjänster. När du flyttar med oss är du i goda händer. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Skellefteå men även nationellt och utomlands. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag. De flyttjänster vi kan utföra är förutom själva flytten även packning, montering, flyttstädning och magasinering.

Kontakta oss idag

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Skellefteå, mindre som stora. Vi erbjuder alltid skräddarsydda lösningar till kostnadseffektiva priser.

Privatflyttar

Genom att anlita Flyttkillarna AB får du erfaren hjälp och lämpligt fordon till din flytt. Vi har såklart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om alla försäkringar skall gälla.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.