Flyttfirma i Märsta

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttfirma i Märsta

Välkommen till en flyttfirma i Märsta som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Märsta men även nationellt  och utomlands. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag, du är alltid i goda händer. Vi hjälper dig med både privatflytt och företagsflytt.

Boka flyttjänster

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Märsta kan ni ringa oss på telefon 010-206 7006. Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kan komma att kosta direkt i webbläsaren! Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Märsta mindre och större.

Privatflytt

Genom att anlita oss på Flyttkillarna AB får du erfaren personal och lämpligt fordon till din flytt. Vi har yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med flera typer av tjänster i Märsta: flytt, bil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att du måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning. Vi lämnar garanti på alla uppdrag!

Flytta företaget?

Att flytta ett företag ställer höga krav på kunnande då det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så att produktionen snabbt är igång utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttar i Märsta med omnejd vid den tidpunkt det passar er bäst.

Få flytthjälp till Märsta redan idag

Om du bor i Märsta och behöver flytthjälp ska du inte tveka att höra av dig till oss. Vi erbjuder flertalet smidiga helhetslösningar när det kommer till flytthjälp inom hela Märstaområdet. Vårt motto är att vi aldrig är nöjda förrän du som kund är nöjd. Kontakta därför Flyttkillarna AB redan idag om du vill ha förstklassig flytthjälp i Märsta.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.