Flyttfirma i Trelleborg

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirman Flyttkillarna AB i Trelleborg

Flyttkillarna AB är en välrenommerad flyttfirma i Trelleborg med mångårig erfarenhet och goda referenser. Vi sätter alltid dig som kund i centrum oavsett vilken typ av flyttservice du bokar. Vår flyttfirma i Trelleborg kan hjälpa er med privatflytt, kontors/företagsflytt och flyttstädning. Förutom själva flytten erbjuder vi annan service såsom packning, emballering, montering och magasinering. Vi kör även specialtransporter, tunga lyft som pianoflytt och flygelflytt.

Anlita oss på Flyttkillarna AB

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det finns olika flyttfirmor i Trelleborg och för att sticka ut i mängden sätter vi kvalitén framför allt annat. Vi strävar alltid efter att göra dig som kund nöjd med våra tjänster. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vi utför flyttuppdrag lokalt i Trelleborg med omnejd, men vi utför även nationella flyttar och utlandsflyttar. Alla tjänster utförs med stor noggrannhet och säkerhet.

Kontakta oss för flytthjälp till Trelleborg

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan sedan välja att boka direkt eller återkomma senare.. Vi ger dig flera alternativ så du kan välja det som passar just dig. Vi utför allt inom flytt och tar tacksamt emot alla uppdrag, såväl stora som små.

Bohagsflytt (privatflytt)

Flyttkillarna AB har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra och säkert som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Oavsett om du ska flytta inom Trelleborg, eller en längre sträcka så finns vi där för att hjälpa dig.

Flyttstädning Trelleborg

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Trelleborg oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Garanti lämnas alltid. Vi utför all flyttstädning i samband med din flytt.

Flytta företaget?

Att flytta från ett företag eller kontor ställer höga krav på kunnande, en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så att produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttar i Trelleborg, anpassat utifrån era behov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.