Flyttfirma i Trelleborg

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Boka flyttfirman Flyttkillarna AB i Trelleborg

Flyttkillarna AB är en välrenommerad flyttfirma i Trelleborg med mångårig erfarenhet och goda referenser. Vi sätter alltid dig som kund i centrum oavsett vilken typ av flyttservice du bokar. Vår flyttfirma i Trelleborg kan hjälpa er med privatflytt, kontors/företagsflytt och flyttstädning. Förutom själva flytten erbjuder vi annan service såsom packning, emballering, montering och magasinering. Vi kör även specialtransporter, tunga lyft som pianoflytt och flygelflytt.

Anlita oss på Flyttkillarna AB

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det finns olika flyttfirmor i Trelleborg och för att sticka ut i mängden sätter vi kvalitén framför allt annat. Vi strävar alltid efter att göra dig som kund nöjd med våra tjänster. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vi utför flyttuppdrag lokalt i Trelleborg med omnejd, men vi utför även nationella flyttar och utlandsflyttar. Alla tjänster utförs med stor noggrannhet och säkerhet.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER