Flyttfirma i Ystad

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirma i Ystad

Flyttkillarna AB är en flyttfirma i Ystad som med stort ansvar och lång erfarenhet står för personliga flyttjänster. Vi har mångårig erfarenhet, du är med andra ord i goda händer när du flyttar med oss. Vi sätter alltid våra kunder i centrum i alla våra uppdrag. Tjänster: flyttstädning, magasinering, montering och packning. Vi utför också specialtransporter som tunglyft, pianoflytt och flygelflytt.

Kontakta oss redan idag!

Vill ni komma i kontakt med en flyttfirma i Ystad med goda referenser kan ni alltid ringa oss! Ni kan också fylla i vår offert på en minut här ovan för att få ett exakt flyttpris direkt.

Privatflytt

Flyttkillarna AB har allt som behövs för att göra din flytt så behaglig som möjligt. Genom att anlita Flyttkillarna AB får du både erfarenhet och ett lämpligt fordon för din flytt. Vi har självklart yrkestrafiktillstånd, vilket är ett måste för att försäkringar skall gälla. Vare sig det är flyttstädning, montering, packning, pianoflytt eller tungflytt hjälper vi dig att komma på plats i den nya bostaden.

Flyttstädning

Att städa i samband med flytt är ett jobbigt moment som måste göras. Vi kan hjälpa dig med flyttstädning i Ystad, oftast samma dag. Nyckeln lägger vi i brevlådan efter utfört arbete. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt & företagsflytt

Att flytta från ett kontor ställer höga krav på alla inblandade. Flyttningen måste göras noggrant men samtidigt fort nog så att inga deadlines missas. Vi utför företagsflyttningar i Ystad alla dagar i veckan, vi anpassar oss till era flyttbehov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.