Flyttfirma i Örnsköldsvik

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Flyttkillarna AB flyttfirma i Örnsköldsvik

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det finns många flyttfirmor i Örnsköldsvik och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda kunder. Vi jobbar med att hålla hög kvalitet, vara effektiva och pålitliga, allt för att du som kund ska bli nöjd med flytten.

Flyttkillarna AB – flyttfirma i Örnsköldsvik!

Välkommen till en flyttfirma i Örnsköldsvik som står för personliga flyttjänster med pålitlighet och kvalitet som främsta ledord. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Örnsköldsvik med omkringliggande orter, men även nationellt och utomlands. Vi sätter alltid våra kunder i centrum och strävar efter att erbjuda bästa kvalitet i alla våra tjänster.

Privatflyttningar

Genom att anlita Flyttkillarna AB när du ska flytta ditt bohag, får du hjälp av erfaren personal och lämpligt flyttfordon. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd och alla försäkringar som behövs. Vi hjälper dig med allt såsom flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning och tunga lyft.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER