Flyttfirma i Örnsköldsvik

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttkillarna AB flyttfirma i Örnsköldsvik

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det finns många flyttfirmor i Örnsköldsvik och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda kunder. Vi jobbar med att hålla hög kvalitet, vara effektiva och pålitliga, allt för att du som kund ska bli nöjd med flytten.

Flyttkillarna AB – flyttfirma i Örnsköldsvik!

Välkommen till en flyttfirma i Örnsköldsvik som står för personliga flyttjänster med pålitlighet och kvalitet som främsta ledord. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Örnsköldsvik med omkringliggande orter, men även nationellt och utomlands. Vi sätter alltid våra kunder i centrum och strävar efter att erbjuda bästa kvalitet i alla våra tjänster.

Privatflyttningar

Genom att anlita Flyttkillarna AB när du ska flytta ditt bohag, får du hjälp av erfaren personal och lämpligt flyttfordon. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd och alla försäkringar som behövs. Vi hjälper dig med allt såsom flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning och tunga lyft.

Flyttstädning

Vi kan också lösa din flyttstädning i Örnsköldsvik oftast samma dag. Garanti lämnas på alla flyttstädningar. All städning utförs med stor yrkeserfarenhet, personlig service och god kvalitét.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag och kontor ställer höga krav på kunnande planering så att tidsplanen kan hållas. Det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så att produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Örnsköldsvik alla dagar och allt anpassas såklart till era flyttbehov.

Kontakt

Behöver ni anlita en flyttfirma i Örnsköldsvik når ni oss på 010-206 7006. Fyll i vår offert på en minut för att se ett pris direkt i webbläsaren! Vi utför alla typer av flyttjänster i Örnsköldsvik, lokalt, nationellt eller utomlands.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.