Flyttfirma i Lerum

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Boka flyttfirma i Lerum!

Välkommen till Flyttkillarna AB, en flyttfirma i Lerum som står för personliga flyttjänster med lång erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Lerum med omnejd, men även nationellt och utomlands. Vi sätter alltid våra kunder i centrum när vi utför uppdragen. Flyttjänster i Lerum är flytt, packmästare, packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi utför även tunglyft, pianoflytt och flygelflytt.

Hitta rätt flyttfirma

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen när du flyttar. Vi har såklart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om alla försäkringar skall gälla. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda och belåtna med vårt arbete.

Kontakta Flyttkillarna AB idag!

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Lerum kan ni ringa 010-206 7006.  Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Vi är tacksamma för alla flyttar i Lerum mindre och större.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER