Flyttfirma i Lerum

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirma i Lerum!

Välkommen till Flyttkillarna AB, en flyttfirma i Lerum som står för personliga flyttjänster med lång erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Lerum med omnejd, men även nationellt och utomlands. Vi sätter alltid våra kunder i centrum när vi utför uppdragen. Flyttjänster i Lerum är flytt, packmästare, packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi utför även tunglyft, pianoflytt och flygelflytt.

Hitta rätt flyttfirma

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen när du flyttar. Vi har såklart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om alla försäkringar skall gälla. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda och belåtna med vårt arbete.

Kontakta Flyttkillarna AB idag!

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Lerum kan ni ringa 010-206 7006.  Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Vi är tacksamma för alla flyttar i Lerum mindre och större.

Privatflyttar

Genom att anlita vår flyttfirma vet du att du får erfaren hjälp. Vi har även goda referenser. Oavsett om du ska flytta inom Lerum med omnejd, eller tvärs över landet, får du den flytthjälp du behöver. Vi hjälper även till med din flyttstädning i Lerum. Oftast genomförs städningen samma dag och vi lämnar givetvis garanti!

Företagsflytt

Att flytta ett företag ställer höga krav på kunnande och planering. Det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så snabbt som möjligt utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttar i Lerum med omnejd och anpassar oss så att era behov kommer i första hand.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.