Flyttfirma i Växjö

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirman Flyttkillarna AB i Växjö

Välkommen till Flyttkillarna AB – en flyttfirma i Växjö. När du flyttar med oss är du alltid i goda händer, vi har mångårig erfarenhet. Flyttkillarna AB arbetar med flyttningar lokalt i Växjö men även nationella flyttningar och utomlands. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag.

Hitta rätt flyttfirma i Växjö

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen för just din flyttning. Det finns mer än en flyttfirma i Växjö och för skilja oss från de andra sätter vi kvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda kunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda så de rekommenderar oss till vänner och bekanta

Boka din flytthjälp i Växjö

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Växjö idag kan ni ringa direkt på 010-206 7006. Ni kan också fylla i vår offert på en minut här ovan för att få pris på din flytt direkt! Vi utför alla uppdrag inom flytt, både små och stora.

Privatflyttningar

Flyttkillarna AB har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du hjälp av erfaren personal och lämpligt fordon för din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster i Växjö: flyttning, bil, packmästare, packning, montering, städ, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och städa. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Växjö oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Flytta företaget?

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och planeringen så att tidplan hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i era nya lokaler utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Växjö, anpassat utefter era flyttbehov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.