Flyttfirma i Östersund

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirma i Östersund!

Välkommen till Flyttkillarna – en flyttfirma i Östersund som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna arbetar med flyttservice i Östersund med omnejd, men även regionalt i Jämtland, nationellt och utomlands. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Flyttjänster som kan erbjudas i Östersund är flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt eller flygelflytt.

Anlita Flyttkillarna i Östersund

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Bland flera flyttfirmor i Östersund står vi ut i mängden genom att vi sätter kvalité och nöjda kunder främst. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda och vilja rekommendera oss för vänner och bekanta.

Kontakta oss

Om ni vill anlita en flyttfirma i Östersund kan ni ringa oss på 010-206 7006. Fyll i vår offert på 1 minut så får ni ett pris direkt i webbläsaren!

Privatflyttningar

När du ska göra en privat flytt kan du känna dig trygg med Flyttkillarna. Vi har allt som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Ett moment man gärna är utan i samband med flytt är flyttstädning av er gamla bostad. Vi kan självklart ordna er flyttstädning i Östersund. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Flytt av kontor / företag

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på planeringen så att uppsatt tidsplan hålls, det är viktigt att ni kommer igång snabbt utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Östersund som anpassas till ert företags flyttbehov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.