Flyttfirma i Östersund

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Boka flyttfirma i Östersund!

Välkommen till Flyttkillarna – en flyttfirma i Östersund som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna arbetar med flyttservice i Östersund med omnejd, men även regionalt i Jämtland, nationellt och utomlands. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Flyttjänster som kan erbjudas i Östersund är flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt eller flygelflytt.

Anlita Flyttkillarna i Östersund

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Bland flera flyttfirmor i Östersund står vi ut i mängden genom att vi sätter kvalité och nöjda kunder främst. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda och vilja rekommendera oss för vänner och bekanta.

Kontakta oss

Om ni vill anlita en flyttfirma i Östersund kan ni ringa oss på 010-206 7006. Fyll i vår offert på 1 minut så får ni ett pris direkt i webbläsaren!

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER