Flyttfirma i Halmstad

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Flyttfirma i Halmstad

Flyttkillarna AB flyttar dig lokalt i Halmstad, nationellt eller utomlands. Flyttkillarna AB ger dig komplett flyttservice med pack, städ, tunglyft med mera. Vi utför alla typer av uppdrag. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Halmstad, stora som små. För att få hjälp kan ni ringa till vår växel 010-206 7006.

Privatflyttar

Givetvis utför vi privatflytt av bohag. Vi har all kunskap och alla verktyg som behövs för en säker och trygg flytt. Flyttkillarna AB har yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi har även alla omkringliggande tjänster du behöver i samband med din flytt, t.ex. packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Flytta företag med Flyttkillarna AB i Halmstad

Behöver du hjälp med att flytta företaget till nya lokaler, inga problem – vi hjälper dig gärna. Med vår långa erfarenhet och kunskap går flytten snabbt och smidigt. Genom att anlita Flyttkillarna AB riskerar du inte några längre driftsstopp för ditt företag.

Flyttstädning

Vi löser självklart även din flyttstädning i Halmstad. Flyttstädningen utförs professionellt och vi lämnar alltid garanti på vår flyttstädning. Oftast kan denna göras samma dag som flytten och du slipper själv utföra detta tråkiga arbete.

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER