Flyttfirma i Nyköping

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Boka flyttfirma Flyttkillarna AB i Nyköping!

Flyttkillarna AB är en flyttfirma i Nyköping som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet, samt goda referenser. Vår flyttfirma arbetar lokalt i Nyköping men även nationellt och med utomlands. Vi erbjuder privatflytt och företagsflytt samt alla kringtjänster som packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt eller flygelflytt. Flyttkillarna AB i Nyköping sätter kvalité framför allt då vi vill ha nöjda kunder.

Kontakta oss idag!

Behöver ni anlita en flyttfirma når ni oss på telefon. Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se priset på din flytt direkt i webbläsaren! Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Nyköping, både mindre och större, företag eller privat.

Privatflytt

Flyttkillarna AB har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du kunnig och erfaren personal och lämpligt fordon till din flytt. Du kan också anlita oss för att få din flyttstädning gjord på ett bra och kvalificerat sätt. Oftast städar vi den gamla bostaden samma dag som utflyttningen sker. Vi lämnar alltid garanti på våra flyttstädningar.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER