Flyttfirma i Uppsala

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Flyttkillarna AB – din flyttfirma i Uppsala

Välkommen till en flyttfirma i Uppsala som utför flyttjänster med kvalitet och effektivitet. När du flyttar med oss är du i goda händer, vi har mångårig erfarenhet och goda referenser. Vår flyttfirma tar emot flyttar lokalt i Uppsala och regionalt i hela Uppland, men utför även nationella flyttar och utlandsflyttar. Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flytt. Vi sätter kvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda kunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda med sin flytt och rekommendera oss till andra.

Anlita oss för flytthjälp i Uppsala

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare. Givetvis kan du även ringa oss på telefon 010-206 7006. Vi utför all typ av flytt i Uppsala och tar emot alla uppdrag, stora som små.

Flytta privat

Hos Flyttkillarna AB i Uppsala får du erfaren hjälp med att genomföra din flytt på allra bästa sätt.  Vi hjälper dig med alla flyttjänster i Uppsala såsom flyttning, bil, packning, montering, flyttstäd, pianoflytt och tungflytt.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER