Flyttfirma i Uppsala

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttkillarna AB – din flyttfirma i Uppsala

Välkommen till en flyttfirma i Uppsala som utför flyttjänster med kvalitet och effektivitet. När du flyttar med oss är du i goda händer, vi har mångårig erfarenhet och goda referenser. Vår flyttfirma tar emot flyttar lokalt i Uppsala och regionalt i hela Uppland, men utför även nationella flyttar och utlandsflyttar. Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flytt. Vi sätter kvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda kunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda med sin flytt och rekommendera oss till andra.

Anlita oss för flytthjälp i Uppsala

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare. Givetvis kan du även ringa oss på telefon 010-206 7006. Vi utför all typ av flytt i Uppsala och tar emot alla uppdrag, stora som små.

Flytta privat

Hos Flyttkillarna AB i Uppsala får du erfaren hjälp med att genomföra din flytt på allra bästa sätt.  Vi hjälper dig med alla flyttjänster i Uppsala såsom flyttning, bil, packning, montering, flyttstäd, pianoflytt och tungflytt.

Vi löser självklart även din flyttstädning i Uppsala samma dag eller när ni önskar. Garanti lämnas såklart på alla flyttstädningar i Uppsala. Du kan lugnt lämna över städningen till oss och själv koncentrera dig på att komma i ordning i din nya bostad.

Flytta kontor eller företag

Att flytta ett företag eller ett kontor ställer höga krav på flyttfirman. Det är viktigt att den uppgjorda tidsplanen hålls så att ni kan flytta in i era nya lokaler utan fördröjning och onödigt stopp i produktionen. Vi utför företagsflytt i Uppsala och anpassar denna helt efter era behov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.