Flyttfirma i Varberg

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Behöver du en flyttfirma i Varberg?

Flyttkillarna AB är en flyttfirma i Varberg som står för flyttjänster med stort ansvarstagande och lång erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna arbetar med flytt lokalt i Varberg och Halland, men även nationellt och utomlands. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag. Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa och effektivaste lösningen för dig. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda,

Flyttkillarna AB i Varberg

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare. Vi utför allt inom flytt, såsom flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Bohagsflyttningar

När du ska flytta ditt bohag till ny bostad är Flyttkillarna AB det rätta valet. Vi har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du tillgång till lämpligt fordon och hjälp av personal med lång erfarenhet.

Flyttstädning

Ett moment som kan upplevas som jobbigt i samband med flytt är att man måste flyttstäda gamla bostaden. Du kan lugnt överlåta din flyttstädning till oss, vi utför den så snabbt som möjligt efter flytten, oftast redan samma dag. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta ett företag ställer höga krav på kunnande hos flyttfirman. Vi har det kunnande som behövs för en bra planering och säkerställer alltid att tidsplanen hålls, eftersom det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal snabbt utan onödigt stillestånd. Vi utför alla företagsflyttar i Varberg och anpassar oss utifrån era behov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.