Flyttfirma i Gävle

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttfirma i Gävle

Flyttkillarna AB utför alla typer av flyttuppdrag lokalt, nationellt och utomlands med stor kapacitet. Kundnöjdhet & kvalitén är alltid i fokus. Vi erbjuder flytthjälp: flytt, packning, montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt, flygelflytt.

Kontakta oss idag!

Behöver du flytthjälp kan du kontakta oss på telefon 010-206 7006. Det går också att göra en kostnadsfri offertförfrågan direkt genom att fylla i vår offert på en minut här ovan för att få ett pris på vad din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Vi tar emot alla uppdrag i Gävle, oavsett storlek.

Privatflytt

Flyttkillarna AB har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du hjälp av erfaren personal och lämpligt flyttfordon till din flytt. Självklart har vi tillstånd för yrkestrafik, vilket man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla.

Flytthjälp till hela Gävle

Väljer du att anlita oss som din flytthjälp i Gävle så kan vi garantera dig följande: alltid punktliga flytthjälpstjänster i Gävle, erfaren och serviceinriktad personal och trygga flyttar. Med andra ord får du alltid när du anlitar oss för flytthjälp i Gävle en trygg och säker helhetslösning.

Flyttstädning

När flytten är utförd återstår ett moment, att flyttstäda. Ofta känns det som ett tråkigt och jobbigt moment. Därför är det en bra idé att anlita vår flyttfirma för att utföra flyttstädningen. Oftast utförs denna samma dag som flytten och vi lägger sen nyckeln i brevlådan. Vi lämnar alltid garanti på våra flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta ett företag eller kontor ställer höga krav på kunnande och erfarenhet. Det är viktigt med planering för att flytten inte ska dra ut på tiden. Vi utför företagsflyttar i Gävle, allt anpassas till era flyttbehov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.