Flyttfirma i Gävle

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Flyttfirma i Gävle

Flyttkillarna AB utför alla typer av flyttuppdrag lokalt, nationellt och utomlands med stor kapacitet. Kundnöjdhet & kvalitén är alltid i fokus. Vi erbjuder flytthjälp: flytt, packning, montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt, flygelflytt.

Kontakta oss idag!

Behöver du flytthjälp kan du kontakta oss på telefon 010-206 7006. Det går också att göra en kostnadsfri offertförfrågan direkt genom att fylla i vår offert på en minut här ovan för att få ett pris på vad din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Vi tar emot alla uppdrag i Gävle, oavsett storlek.

Privatflytt

Flyttkillarna AB har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du hjälp av erfaren personal och lämpligt flyttfordon till din flytt. Självklart har vi tillstånd för yrkestrafik, vilket man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER