Flyttfirma i Skövde

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Boka flyttfirman Flyttkillarna AB i Skövde!

Välkommen till Flyttkillarna AB, en flyttfirma i Skövde som erbjuder flyttjänster. Vi har mångårig erfarenhet och goda referenser så du kan tryggt lämna över dina flyttbestyr till oss. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Skövde, nationellt och utomlands. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag. Vi kan erbjuda flyttbil, packning, montering, flyttstädning, magasinering, tunglyft, pianoflytt samt flygelflytt.

Rätt flyttfirma i Skövde

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flytt.  Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är nöjda kunder som gärna rekommenderar oss till andra. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Skövde, såväl små som stora.

Privatflyttar / Bohagsflyttar

Flyttkillarna AB har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du tillgång till erfaren personal och lämpligt fordon för din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om alla försäkringar skall gälla.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER