Flyttfirma i Skövde

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirman Flyttkillarna AB i Skövde!

Välkommen till Flyttkillarna AB, en flyttfirma i Skövde som erbjuder flyttjänster. Vi har mångårig erfarenhet och goda referenser så du kan tryggt lämna över dina flyttbestyr till oss. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Skövde, nationellt och utomlands. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag. Vi kan erbjuda flyttbil, packning, montering, flyttstädning, magasinering, tunglyft, pianoflytt samt flygelflytt.

Rätt flyttfirma i Skövde

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flytt.  Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är nöjda kunder som gärna rekommenderar oss till andra. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Skövde, såväl små som stora.

Privatflyttar / Bohagsflyttar

Flyttkillarna AB har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du tillgång till erfaren personal och lämpligt fordon för din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om alla försäkringar skall gälla.

Ett jobbigt och tråkigt moment i samband med flytt är att återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Skövde oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas alltid!

Kontorsflytt / Företagsflytt

Att flytta från ett företag eller kontor ställer krav på kunnande, planeringen är väldigt viktig så att tidsplanen hålls. Det är viktigt att ni kommer på plats i era nya lokaler utan fördröjningar. Vi har erfarenheten av att genomföra företagsflyttar i Skövde och anpassar flytten helt efter era behov.

Boka Flyttkillarna AB för flytthjälp i Skövde

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare. Vår personal arbetar alltid med stor kundlyhördhet, noggrannhet och trygghet. Anlitar du oss får du med andra ord alltid en trygg helhetslösning – just efter dina önskemål. Kontakta oss om du vill få förstklassig flytthjälp i Skövde.

 

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.