Flyttfirma i Södertälje

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Din flyttfirma i Södertälje – Flyttkillarna AB

Välkommen till Flyttkillarna AB, en flyttfirma i Södertälje som står för personliga flyttjänster. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just din flytt. Flyttkillarna AB sätter dig som kund i centrum och strävar alltid efter att ha mycket nöjda kunder. Vi har lång erfarenhet av flyttar och har flera goda referenser. Självklart har vi yrkestrafiktillstånd, vilket krävs för att alla försäkringar ska gälla.

Privatflyttar

Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Södertälje och Stockholmsregionen. Du kan även få hjälp med längre flytt inom landet och utomlands. I Södertälje kan vi erbjuda full service genom hela flyttprocessen: emballering, packning av lösöre, bärhjälp, bohagsflytt, piano- och flygelflytt och magasinering. Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda och vilja rekommendera oss vidare till vänner och bekanta. Vill du slippa den tråkiga flyttstädningen av gamla bostaden? Inga problem, det löser Flyttkillarna  AB. Oftast genomför vi städningen samma dag och vi lämnar alltid garanti för flyttstädningen.

Företagsflytt / Kontorsflytt

Att flytta från ett företag eller kontor ställer krav på kunnande och planering, så att ni snabbt är igång i era nya lokaler utan onödigt stillestånd. Vi har lång erfarenhet av företagsflytt och kan hjälpa er på ett säkert och effektivt sätt. Vi anpassar våra tjänster helt utefter era behov.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER