Flyttfirma i Södertälje

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Din flyttfirma i Södertälje – Flyttkillarna AB

Välkommen till Flyttkillarna AB, en flyttfirma i Södertälje som står för personliga flyttjänster. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just din flytt. Flyttkillarna AB sätter dig som kund i centrum och strävar alltid efter att ha mycket nöjda kunder. Vi har lång erfarenhet av flyttar och har flera goda referenser. Självklart har vi yrkestrafiktillstånd, vilket krävs för att alla försäkringar ska gälla.

Privatflyttar

Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Södertälje och Stockholmsregionen. Du kan även få hjälp med längre flytt inom landet och utomlands. I Södertälje kan vi erbjuda full service genom hela flyttprocessen: emballering, packning av lösöre, bärhjälp, bohagsflytt, piano- och flygelflytt och magasinering. Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda och vilja rekommendera oss vidare till vänner och bekanta. Vill du slippa den tråkiga flyttstädningen av gamla bostaden? Inga problem, det löser Flyttkillarna  AB. Oftast genomför vi städningen samma dag och vi lämnar alltid garanti för flyttstädningen.

Företagsflytt / Kontorsflytt

Att flytta från ett företag eller kontor ställer krav på kunnande och planering, så att ni snabbt är igång i era nya lokaler utan onödigt stillestånd. Vi har lång erfarenhet av företagsflytt och kan hjälpa er på ett säkert och effektivt sätt. Vi anpassar våra tjänster helt utefter era behov.

Kontakta oss för flytthjälp i Södertälje

När ni behöver hjälp av en flyttfirma i Södertälje kan ni nå oss på olika sätt, välj det som passar er bäst. Via telefon når ni oss på 010-206 7006. Ni kan också fylla i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare.  Oavsett om det rör sig om en stor eller liten flytt tar vi tacksamt emot din bokning.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.