Flyttfirma i Borlänge

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttfirma i Borlänge

Vi är en flyttfirma i Borlänge! För att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité främst. Flyttkillarna AB är självklart försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs.

Kontakta oss idag!

Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Borlänge, ring 010-206 7006. Det går också att göra en kostnadsfri offertförfrågan direkt genom att fylla i vår offert på en minut här ovan för att få ett pris på vad din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Vi utför både stora och små uppdrag i Borlänge.

Privatflyttar

Vår flyttfirma har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Vi har såklart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om alla försäkringar skall gälla.

Flyttstädning i Borlänge

Vi kan även hjälpa dig med din flyttstädning. Oftast städar vi samma dag som flytten. Vi lämnar alltid garanti på våra flyttstädningar. All städning utförs alltid med mångårig erfarenhet, stor servicekänsla och god kvalitet.

Företagsflytt

Vi utför företagsflyttar i Borlänge alla dagar i veckan, allt anpassas till era behov. Att flytta ett kontor eller företag ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplanen hålls. Vårt mål är att ni ska komma igång i era nya lokaler utan några fördröjningar och onödiga stillestånd i er verksamhet. Vi har de verktyg och den erfarenhet som krävs för att utföra flytten på ett säkert och effektivt sätt.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.