Flyttfirma i Karlstad

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttkillarna AB – en flyttfirma i Karlstad

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flytt. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. För oss är det viktigt med nöjda kunder och vi sätter alltid kundens behov först!

Privatflyttar

När du ska flytta från en bostad till en annan kan du med fördel anlita vår flyttfirma. Vi har allt som behövs för att din flytt ska ske så snabbt och smidigt som möjligt.

Flyttstädning

Vi löser självklart även din flyttstädning i Karlstad oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas på alla flyttstädningar. Varför göra det jobbiga och tråkiga arbetet själv, när det finns proffs som kan utföra detta?

Företagsflytt

Att flytta ett företag ställer höga krav på flyttfirman. Vi utför din företagsflytt och anpassar leveransen till företagets behov.

Flytthjälp till hela Karlstad

När det kommer till flytthjälp har vi lösningar för både privatpersoner som företag. Flytthjälpen som vi erbjuder utförs alltid av personal med mångårig erfarenhet, kundlyhördhet och noggrannhet. Anlitar du oss på Flyttkillarna AB i Karlstad så kan vi garantera dig att du alltid får en trygg och skräddarsydd helhetslösning – just efter dina önskemål. Vårt motto är att vi som företag aldrig är nöjda innan du som kund är nöjd.

Kontakta oss

Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Boka genom att ringa, mejla eller fyll i vårt kontaktformulär.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.