Flyttfirma i Kungsbacka

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Flyttfirma i Kungsbacka

Vi på Flyttkillarna AB sätter kvalitet framför att annat eftersom vi vill ha nöjda kunder och goda referenser. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda med vårt arbete och kunna rekommendera oss vidare till andra. Vi kan hjälpa dig med följande flyttjänster: packning, montering, flyttstädning och magasinering.

Boka Flyttkillarna AB i Kungsbacka

Du kan ringa 010-206 7006 för att boka flytt. Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Boka genom att ringa, mejla eller fyll i vårt kontaktformulär.

Privatflyttar

Flyttkillarna AB har allt som behövs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar (på väg) skall gälla. Förutom flyttjänsterna kan vi hjälpa dig att komma på plats i nya bostaden och ställa alla saker på plats.

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER