Flyttfirma i Kungsbacka

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttfirma i Kungsbacka

Vi på Flyttkillarna AB sätter kvalitet framför att annat eftersom vi vill ha nöjda kunder och goda referenser. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda med vårt arbete och kunna rekommendera oss vidare till andra. Vi kan hjälpa dig med följande flyttjänster: packning, montering, flyttstädning och magasinering.

Boka Flyttkillarna AB i Kungsbacka

Du kan ringa 010-206 7006 för att boka flytt. Fyll i vår offert på en minut här ovan för att se vad just din flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Boka genom att ringa, mejla eller fyll i vårt kontaktformulär.

Privatflyttar

Flyttkillarna AB har allt som behövs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar (på väg) skall gälla. Förutom flyttjänsterna kan vi hjälpa dig att komma på plats i nya bostaden och ställa alla saker på plats.

Flyttstädning Kungsbacka

Ytterligare ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Kungsbacka, oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas alltid!

Företagsflytt och kontorsflytt

Att flytta från ett kontor ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplanen hålls. Det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttar i Kungsbacka alla dagar i veckan, vi anpassar oss till era behov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.