Flyttfirma i Umeå

Kostnadsfritt. Ej bindande!

Boka flyttfirma i Umeå

Välkommen till en flyttfirma i Umeå som flyttar med kvalitet och omsorg. Vi månar om dig som kund och sätter alltid dig i centrum, när du flyttar med oss är du alltid i goda händer. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Umeå men kan även utföra längre flyttar i Sverige och utomlands. Förutom sedvanlig flytthjälp kan vi erbjuda packning, emballering, montering och magasinering.

Hitta rätt bland flyttfirmor i Umeå

Flyttkillarna AB hjälper dig att hitta den bästa och säkraste lösningen på din flytt. Det finns mer än en flyttfirma i Umeå och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda kunder. Vi innehar alla tillstånd som behövs och är självklart försäkrade. Vårt mål är att alla våra kunder skall känna sig nöjda efter sin flytt.

Boka flyttning med Flyttkillarna AB

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare. Ni når oss även på telefonnummer 010-206 7006. 

Läs mer

FLYTTA SÄKERT MED OSS

Vi är en flyttfirma med kompetent flytt personal som utför alla typer av flyttjänster lokalt, nationellt & utomlands. Vi ger er en enkel och smidig lösning med komplett flyttservice. Inget flyttuppdrag är för stort för oss.

GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER