Flyttfirma i Vallentuna

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Flyttkillarna AB är din flyttfirma i Vallentuna

Behöver du anlita en flyttfirma i Vallentuna? Vi erbjuder alla flyttjänster både för företag och privatpersoner. Vi har lång erfarenhet och goda referenser från kunder,  när du flyttar med oss kan du alltid känna dig trygg. Flyttkillarna AB arbetar med flytt lokalt i Vallentuna men även nationellt och utomlands. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra uppdrag.

Hitta rätt flyttfirma

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen för just din flytt. Det finns olika flyttfirmor i Vallentuna, men vi jobbar med att leverera det lilla extra och försöker alltid att överträffa dina förväntningar. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att ha så många nöjda kunder som möjligt.

Priser för flytthjälp i Vallentuna

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare. Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Vallentuna just idag kan ni alltid ringa oss på 010-206 7006. Vi utför alla typer av flyttuppdrag i Vallentuna, både stora och små.

Privatflytt

Flyttkillarna AB har alla verktyg som krävs för att just din flytt ska gå så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du tillgång till en flyttfirma med lång erfarenhet. Vi hjälper dig med alla flyttjänster du kan önska i Vallentuna: Vi packar, emballerar och flyttar ditt bohag. När flyttbilen kommit fram till din nya bostad kan vi hjälpa dig med montering etc. Vi utför även flyttstädningen av din gamla bostad. Förutom dessa tjänster flyttar vi även tunga pjäser som pianon och flyglar. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Kunnande är viktigt för att kunna planera och hålla tidsplanen när det gäller att flytta till nya lokaler för företaget. Vi utför företagsflytt i Vallentuna, allt anpassas utifrån just era behov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.