FLYTTFIRMA I TRELLEBORG
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

>Lokalflytt >Nationellflytt >Utlandsflytt

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Trelleborg

Flyttkillarna är en välrenommerad flyttfirma i Trelleborg med mångårig erfarenhet och goda referenser. Vi sätter alltid dig som kund i centrum oavsett vilken typ av flyttservice du bokar. Vår flyttfirma i Trelleborg kan hjälpa er med privatflytt, kontors/företagsflytt och flyttstädning. Förutom själva flytten erbjuder vi flyttservice som packning, emballering, montering och magasinering. Vi kör även specialtransporter, tunga lyft som pianoflytt och flygelflytt.

Anlita oss på Flyttkillarna

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det finns flera flyttfirmor i Trelleborg och för att sticka ut i mängden sätter vi kvalitén framför allt annat. Vi strävar alltid efter att göra dig som kund nöjd med våra tjänster. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vi utför flyttuppdrag lokalt i Trelleborg med omnejd, men vi ombesörjer även nationella flyttar och utlandsflyttar. Alla flyttjänster utförs med stor noggrannhet och säkerhet. Vi har givetvis de tillstånd och försäkringar som behövs. Vi har egen flyttpersonal samt utrustade flyttfordon med yrkesförsäkring. Vi följer villkor i flyttbranschen.

Kontakta oss idag!

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Trelleborg idag kan ni ringa oss! Ni kan också använda de verktyg vi har på hemsidan för att göra en offertförfrågan.  Vi har även en kubikräknare när du behöver veta flyttvolym. Vi ger dig flera alternativ så du kan välja det som passar just dig. Vi utför allt inom flytt och tar tacksamt emot alla flyttuppdrag, såväl stora som små.

Bohagsflytt (privatflytt)

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra och säkert som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Oavsett om du ska flytta inom Trelleborg, eller en längre sträcka så finns vi där för att hjälpa dig.

Flyttstädning Trelleborg

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Trelleborg oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar. Vi utför all flyttstädning i samband med din flytt med stor servicekänsla, bra kvalitet och mångårig erfarenhet.

Flytta företag?

Att flytta från ett företag/kontor ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Trelleborg, allt anpassas till era flyttbehov.

Kontakta oss för flytthjälp till Trelleborg

Om vårt tjänsteutbud har tilltalat dig och du nu vill ha flytthjälp, så kan du kontakta oss via telefon, e-post eller kontaktformulär. Vi hjälper dig mer än gärna till att hitta den bästa möjliga skräddarsydda lösningen – just efter dina önskemål.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis